Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Feng Shui Soveværelse

Soveværelset er et symbol på dit kærligheds- og sexliv, uanset hvor i boligen det ligger, og derfor kan du, ved at arbejde med energien i dit soveværelse, forbedre kærlighedsenergien i dit liv.

Feng shui dit soveværelse - Sådan gør du

Soveværelset er ofte underprioriteret, fordi det for mange bare er et sted der skal bruges til at sove. Men det er også her du lader op, måske sammen med din elskede, og det har din underbevidsthed brug for ro og lækkerhed til.

Det skal helst føles sensuelt og som om du får en kæmpe krammer, når du træder ind i dit soveværelse. Det optimale vil være at du elsker rummet så højt, at du allerhelst vil opholde dig derinde døgnet rundt, fordi det er så dejligt og hyggeligt.

Skab en imødekommende stemning med varme farver, dæmpet belysning og masser af bløde vamsede tekstiler. Tilfør også hvad du kan, der vækker dine sanser på en god måde, fx i form af dufte eller musik, og drys dine egne romantiske kærlighedssymboler rundt i rummet

Ligesom i baguaområdet for kærlighed og parforhold, er det også i soveværelset værd at skrue op for tosomhedssymbolikken, hvis du gerne vil styrke dit nuværende parforhold eller tiltrække en partner i dit liv, anbring derfor gerne ting i par og indret med to ens sengeborde, to ens sengelamper, to dyner, to puder etc.

Feng shui soveværelse -  Do's and dont's

Den bedste placering for din seng er, så du kan se døren, når du ligger i den, og hav gerne en sengegavl, især hvis hovedgærdet ikke støder op til en fast væg. På den måde kan dit urinstinkt bedst slappe godt af, når du ligger i den.

Sørg for, at du har en god udsigt fra sengen, så du tager noget godt med dig ind i din søvn, når du lukker dine øjne om aftenen og med dig ud i dagen, når du vågner om morgenen.

Forkæl også dig selv med en god behagelig madras, dyner og hovedpuder i lækre materialer og skønt sengelinned, der gør dig lykkelig helt ned i tæerne, når du svøber dig i det.

Og prikken over i’et: Red sengen, når den ikke er i brug, så den står imødekommende og klar til at tage imod dig, når du skal sove.

Lamper, hylder og billeder over sengen er no-go, fordi dit urmenneske ligger og tænker over, hvornår det mon falder ned i hovedet på dig, og dermed holder din underbevidsthed i alarmtilstand.

Opbevaring under sengen er heller ikke smart, da det standser energien, så den hober sig op og stopper det flow, vi så godt kan lide at have, når vi laver feng shui. Undgå i det hele taget rod og opbevaring af ting, der ikke hører til i soveværelset, eller hav dem i det mindste i nogle smukke lukkede beholdere, hvis ikke de kan være andre steder.

 

Lær mere om indretning med feng shui