Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Feng shui events

Deltag på et feng shui event, og bliv klogere på feng shui filosofien.
Du kan komme til en af mine workshops, booke mig til at komme og underholde til enten en venindeaften eller en polterabend, eller du få mig ud til at holde foredrag fx som fyraftenstreat for dine medarbejdere, eller et andet arrangement, med inspiration som omdrejningspunkt.

Se mere om mine feng shui events:

 • Workshop
  Kom og nyd et par hyggelige timer, hvor du lærer at skabe et dejligt liv for dig selv gennem god energi i dine omgivelser, og hvordan du med din indretning kan arbejde målrettet mod, at opnå vilde resultater i dit liv.
 • Venindeaften
  Er i en flok veninder, der har lyst til nogle skønne timer med inspiration til at skabe god feng shui energi i hjemmet, er dette arrangementet for jer. Medbring hver jeres plantegning, og få masser af guldkorn med til jeres bolig.
 • Polterabend
  Har du en veninde der skal giftes, som vil elske at få nogle gode feng shui råd der styrker kærligheden og ægteskabet, kommer jeg gerne ud og giver input. Jeg medbringer også gerne tarotkortene.
 • Foredrag
  Book mig til et foredrag fx som fyraftenshygge for dine ansatte, underholdning i en forening eller andet hvor nysgerrige mennesker samles, for at lade sig inspirere.

Andre der har kigget på Feng shui events, har også været interesserede i

 

Et feng shui event er en skøn måde, at tilegne sig ny viden og få inspiration til at indrette til et løft af den gode energi i hjemmet, samtidig med at man hænger ud med andre, der har samme interesse som en selv.

Nogle gange opstår nye forbindelser, og om ikke andet er det ikke helt tosset med noget socialt samvær i den digitaliserede tid vi lever , hvor rigtig meget foregår online.