Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

03

mar

Sådan kommer du tilbage i det gode flow
Tags: , ,

Sådan kommer du tilbage i det gode flow

Jeg møder ofte: "Jeg vil rigtig gerne flytte rundt/have nyt tøj/etc, men jeg skal bare lige tabe mig/have flere penge/etc....", hvilket egentlig er ret sjovt, fordi det i virkeligheden fungerer den anden vej rundt.

Du bliver hverken slank eller rig ved at pine dig selv med en ubarmhjertig slankekur, købe tørt brød for resten af dine penge, eller at gemme dit bedste tøj til mere festlige tider.

Hvorfor?

Fordi, når tingene ikke rigtig spiller for dig, og du ikke er i dit flow, svinger du på en lav energifrekvens.
Lige tiltrækker lige, og derfor vil du, når din energi svinger på en lav energifrekvens, tiltrække mere af alt det andet der også svinger på samme lave frekvens = Ting du ikke syns er nice.

Når du derimod hæver din energifrekvens ved at gøre gode ting for dig selv, iklæde dig dit bedste tøj, tænke positive tanker, omgive dig med smukke ting og dejlige mennesker, der løfter din energi, vil du samtidig tiltrække mere af det gode og dejlige du har gang i: Nemlig alt det der svinger med den højere frekvens, heriblandt dine ønsker og drømme for en bedre fremtid.

Det er lige præcis når du er kommet ind i den gode spiral med at elske dig selv og højne din vibration, du også vil have et naturligt overskud til nemt at tabe dig, få milliondollar idéen, der skyder dig til tops, eller hvad det nu er du går og venter på skal ske.

 

Læs også Belysning ifølge feng shui

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.