Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

03

mar

Hvad er en lysarbejder?
Tags: ,

Hvad er en lysarbejder?

Der er sikkert flere definitioner på hvad en lysarbejder er, og heldigvis er vi alle forskellige, og hvem der har ret i hvad, skal jeg ikke gøre mig til dommer for.
Jeg ved bare hvad jeg selv oplever og får beskeder omkring, og her er min version.

Hvad er en lysarbejder?

Du behøver ikke danse meditativ stammedans på en bjergtop i Tibet iført lilla gevandter, være healer eller have et hjem fyldt med røgelse og nervøst velour for at være lysarbejder.

Du kan godt, men du behøver ikke.

En lysarbejder er en person, der spreder så meget lys og glæde, at det smitter og skaber en kædereaktion, som påvirker hele kloden positivt med god og højfrekvent energi.

Lys og god energi kan spredes på mange måder

Vær selv den ændring du gerne ser ske i verden (til det positive), så er du på rette vej til at udføre lysarbejde.

Du kan være lysarbejder i dit professionelle liv, ved at være healer gennem mere åbenlyse healerjobs som fx. decideret healer, naturmediciner, sygeplejer, miljøforkæmper eller andet der hjælper mennesker og planeten Jorden.

Men du kan også sagtens udføre lysarbejde ved at forskønne energien i folks liv gennem kunst (måske har du selv oplevet at blive henført, og bagefter føle dig opløftet at en kunstnerisk oplevelse?) eller feng shui, som jo i den grad er med til at løfte energien i omgivelserne.

Eller måske er du buschauffør eller gadefejer, som altid er klar med en sjov og varm bemærkning, der gør dine medmenneskers dag lidt bedre.

Altsammen er vigtigt lysarbejde, som er med til at løfte jordens energifrekvens i den nye tids energi fra 3. til 5. dimension (nyt blogindlæg på vej om dette!:))

Det er ikke altid at man som lysarbejder er bevidst om, hvad det er man har gang i - Mange lysarbejdere har bare et indre lys, som de gavmildt påvirker deres omgivelser med, uden at de nødvendigvis selv er klar over det.

Desværre er det ikke altid en dans på roser at være lysarbejder

Det siges, at lysarbejdersjæle oprindeligt kommer fra andre planeter og stjerner.
Derfor kan det for mange være en udfordring, at være menneske på jorden med hvad dertil hører af smerte og pinsel, sammenlignet med den fine og kærlige energi der er de steder deres sjæle oprindeligt kommer fra.

Samtidig har mange været inkarneret i tidligere liv som lysarbejdere, hvor de på den ene eller anden måde er blevet straffet ved hekseafbrændinger og lignende, for at sprede deres lys.

Disse sjæls traumer er desværre medvirkende til at mange lysarbejdere ikke udlever deres fulde lysarbejder potentiale, fordi de er tilbageholdende med at vise verden hvem de er.

 

Læs også 8 tegn på at du er lysarbejder

Er du nysgerrig på feng shui?

Tjek gerne mine Feng Shui Kurser

1 kommentar til indlægget


 • Heeyy
  Rebekka lilly
  Lysarbejder ar vi allesammen , det hører med i den store plan for Gaia – lysarbejdernes mission er at vække de sovende som derefter vækker de øvrige. Herefter går lysarbejderen videre med at skulle være dem der holder lyset så vi i fællesskab kan følge med i opstigningen med Gaia. iform af Energimæssige vibrationer. Dette og meget mere kunne vi tale om vedr din post om 3- 5 dim og derudover eller på et evt radio show.Da jeg selv ønsker at få alle med , vi ved begge to hvor dejligt langt der er ” hjem”
  Tak

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.