Få besked når der er nye indlæg og andet der kan inspirere dig i din personlige og spirituelle udvikling ♡

01

jan

Trouble has arrived in Lisbon
Tags:

Trouble has arrived in Lisbon

Jeg kan stadigvæk ikke tale om det uden at græde.
Mit mellemste barn er rejst ud i verden og jeg håndterer situationen ved at dulme sorgen med nutella.

Jeg fulgte barnet i lufthavnen i morges, og det lykkedes mig at holde tårene tilbage (fordi jeg ved han har det rimelig stramt med det når jeg bliver for "Mor-agtig"), indtil han med sine 1.86 cm og håndbagage rullede op ad trappen til paskontrol.
Dér knækkede jeg.

Én ting er at flytte til Østerbro, som hans storebror gjorde. Det var begyndelsen på en ny epoke, som jeg også mærkede efterskælvene af i mit indre. Forskellen er bare, at han er stadigvæk lige om hjørnet og at vi nemmere kan ses engang imellem.

Føler mig faktisk lidt snydt over, at der ikke er nogen der har forberedt mig mentalt på udfordringen ved at klippe navlestrengen til mit afkom, på samme måde som jeg blev forberedt på graviditetskomplikationer, brystbetændelse og kolik.

Hvis du ikke har prøvet det, kan jeg fortælle dig, at det (i hvert fald for mig) er ligesom at have hardcore kærestesorger, bare på en dybere og mere ur-smerte måde. Plus en god portion kvalme og trykken for brystet.

 

Men hvorfor føles det så voldsomt for mig at give slip på mine børn?

Er det fordi det er mennesker der har ligget i min mave, og derfor er særligt energetisk forbundne til mig?

Sentimentalitet over at de er voksne. Ikke længere mine, men deres egne?
(selvom det har de nu altid været)

Jeg savner at de ikke er omkring mig på samme måde længere, men har den dybe sorg i virkeligheden også en tråd til noget andet? Ego? Kontroltab?

Pga alt det jeg skulle have gjort anderledes og bedre?

Måske en blanding af det hele?

Uanset hvad, så er jeg mega stolt over dem begge, og at mellemste tager et halvt år til Lissabon på egen hånd.
Jeg er ikke bekymret og er sikker på, at det bliver en toppen oplevelse for ham.

Jeg er tilgengæld knap så stolt af mit nutellaorgie, men trøster mig med at jeg stadigvæk har deres lillebror at afreagere på herhjemme.

 

Tanker eller erfaringer?
Du er velkommen til at lægge din kommentar herunder.

 

Jeg kan mærke at noget nyt vil ud af mig, men jeg ved endnu ikke hvad det er.
Derfor har jeg startet et eksperiment, hvor jeg kaster mig ud over klippen og øver mig i at have tillid til at vingerne folder sig ud inden jeg rammer jorden. Kodeordene er: Flow of Life, Intuition, Tillid og Kærlighed.

Følg rejsen og bliv inspireret til din personlige og spirituelle udvikling i min Instagram Story (Eksperimentets stories samler jeg i min storyline: Intuitiv).

 

Vil du lære om spiritualitet eller feng shui?

Tjek gerne mine Feng Shui Kurser, eller Spirituelle Kurser til din personlige og spirituelle udvikling.

4 kommentarer til indlægget


 • Du bliver stolt. Tro mig!

  Kontroltab – check
  Nutellaoverforbrug – check
  Altandetoverforbrug – check
  DeKanGodt – check
  DeErAltidDineSmå – check
  DuErBlevetVoksen -check

 • Jeg nyder at læse hvad der rør sig i dig.
  Blev blot lidt “Hvad er der galt mod mig”
  Jeg har ingen What so ever problemer med at mine løsrives fra mig. Og det en da på trods at at deres start var i modvind.
  Hmm nå vist ind og se på mine følelser:0))
  Måske fordi min familie næsten kun består af dem.
  Måske jeg bare håber de klarer sig “vældig” unden mig:0))
  Der skal vist føles efter.
  Glæder mig altid til dine oplæg
  Kærligst
  Maibrith Elizabeth Mellissa

  • Kære Maibrith
   Det er da kun dejligt at du ikke er udfordret med at give slip, og behøver, som jeg ser det, ikke nødvendigvis have noget at gøre med at der er nogle følelser du ikke vil i kontakt med…Du har nok bare noget andet du er udfordret med i stedet, der er jo heldigvis forskel på os alle:)
   Kh Rebekkah

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.