Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

12

dec

Vind My Favorite Planner
Tags: ,

Vind My Favorite Planner

Jeg elsker planlægning og overblik over min tid, især når jeg har min indre rejse med i ligningen, så jeg glæder mig helt vanvittigt til at flytte ind i min nye My Favorite Planner i det nye år.

Det der især begejstrer mig ved netop denne kalender er, at den også tager fat i de dybere ønsker for livet, og hjælper til at minde om de små refleksioner i hverdagen, der holder mig på sporet af hvor jeg gerne vil hen med mit liv.

I My Favorite Plannerer er der bl.a. et Vision Board, Månedens visdom, Min personlige side samt en kvartalsoversigt og dagsplan, og kalenderen er udateret og gældende for både 2018 og 2019, så man kan i princippet starte præcis den dag, hvor det passer bedst.

At den samtidig er super smukt sat op, gør at jeg vil glæde mig endnu mere til at tage frem hver dag.

Om Susanne Wexø

Sussanne har med sin baggrund som terapeut, coach og NLP Master et super grundlag for at lave en planner, der guider til at leve et balanceret liv med fokus på selvomsorg, personlige mål, drømme og visioner.

Hun er desuden mindfulness instruktør, Mirror Facilitator og Mind & Spirit mentor og står bag det innovative og meget personlige uddannelseskoncept LIFE MASTERY, som tilbyder professionelle uddannelser inden for personligt lederskab, mindfulness og coaching.

Sussanne er også kendt fra de populære radioprogrammer Mærk Værten og Din indre Vejleder på Radio24syv, hvor jeg iøvrigt har været gæst engang.

Deltag i lodtrækningen

For at deltage i lodtrækningen om en My Favorite Planner skal du blot skrive i kommentarfeltet herunder, hvad du mest glæder dig til, at bruge kalenderen til, hvis du er den heldige vinder.

Vinderen, der udtrækkes d.24 december, offentliggøres her på bloggen og får direkte besked.

 

Læs også Brug dit tøj til personlig branding

Vil du lære mere om feng shui? 

Tjek gerne mine Feng Shui Kurser

70 kommentarer til indlægget


 • Favrorit planer Jeg er forelsket i farven, den lyder til at være “Biblen” til at have det hele i sammen bog. YEA den vil blive brugt med kyshånd og love<3

 • Jeg glæder mig til glæden jeg ved vil spire indeni, når jeg sidder med denne fine planner i mine hænder. Forventningens glæde over at blive guidet til at planlægge, ønske og drømme stort <3

 • Hvor er den smuk! Jeg glæder mig til at kunne fokusere på de nærende ting i dagligdagen, gøre dem til prioritet, så det vigtigste bliver at acceptere mine begrænsninger (i’m only human!!) og ikke drukne mig i to-do’s. Og så er jeg en sucker for at afprøve nye koncepter og se, hvordan det kan påvirke min dagligdag 💕✨🙌🏼 Glædelig jul!!

 • Jeg trænger i den grad til at ændre retning i mit arbejdsliv og til det vil en fantastisk planer gøre underværker, så jeg kan holde fokus og dermed lykkes med min drøm jeg har arbejdet på længe.
  ❤️

 • Hvis jeg vandt kalenderen ville jeg glæde mig over at bruge den til at skabe mere overblik, struktur og balance i at jeg også skal huske at prioritere mig-tid. Alt sammen noget som jeg arbejder på at blive bedre til.

 • Jeg har også forelsket mig i Favorit Planner’en – og så er den jo lyserød!💗
  Symbolet på mere kærlighed i mit liv… et af mine mål for det nye år. Jeg vil glæde mig til overblik, refleksioner, system i mine mål og ikke mindst visionboards! Åh, de visionboards.

  Ja, jeg ønsker mig brændende sådan en Favorit Planner. Kun og helt til mig, med en intention om et kvarters mig-tid som det første hver morgen til min yoga og noter for dagen. Det må på januars målsætning 🙏🏽

  Rigtig glædelig jul og tak for altid smuk inspiration 💗

 • Jeg glæder mig til at åbne denne smukke bog og skrive mine visioner, intentioner og affirmationer ned samt at planlægge mit liv i smukke omgivelser, der inspirerer mig og nærer mit øje for skønhed og guld

 • Jeg vil bruge den til at fortsætte den gode personlige udvikling jeg er i. Til at tydeliggøre de mål jeg når og til ikke at glemme den udvikling jeg gennemgår.
  Udover dette bringer selve kalenderen glæde ved blot at se på den. Den er total fed.
  Jeg ville blive super glad for at vinde den ❤️

 • Jeg glæder mig allermest til at bruge den – Ikke mindst fordi jeg ikke har haft en fysisk kalender i snart 10 år. Denne her er mega smuk, og indbyder til at have fremme hele tiden. Jeg vil elske at planlægge mit 2018 i denne. 2018 bliver MIT år. Jeg er blandt andet gældfri for første gang i 18 år, så det frigiver frihed til oplevelser og nydelse… Det skal fejres og planlægges smukt! Hid me – I’m ready 🙂

 • Jeg vil elske denne smukke kalænder min yndlingsfarve min nye “bibel” jeg vil være så taknemmelig og glad for hver dag at kunne tage denne smukke brugbare kalænder frem. 💞

 • Hos forlaget kan man se eksempler fra bogen, og det bekræfter for mig, hvad jeg håbede at se. Det gode ved den er, at man “tvinges” til reflektion, hvilket er udviklende uanset hvad man så får skrevet i den. Den vil blive som en lille bibel for mig og min kontakt til min indre stemme og indre kvinde 💕

 • Åh hvor ser den skøn ud!
  Hvor er det genialt at kunne skrive dagens intention og refleksioner ned, når man ved at planlægge. Jeg et sikker på at jeg vil få skrevet mange flere reflektsioner ned med den bog lige ved hånden, end nu hvor jeg bruger en tilfældig notesblok i huset. Og ikke mindst have et bedre overblik over udviklingen eller temaer der bliver ved med at poppe op.
  En slags kortfattet dagbog og kalender i en – genialt Susanne Vexø! 💗

 • Jeg vil elske at have denne smukke kalender liggende fremme <3 Fylde den med alle de vigtige ting i MIT liv. Store som små. Et ekstra smukt og nyttigt boost på min rejse <3

 • Elsker Sussannes blide visdom, som bogens cover så fint udstråler. Skønt m plads til både visionboard og mål. Vil pryde skrivebordet og inspirere 👏🏻🤗

 • Jeg vil elske at have denne smukke Planner, til at få et overblik over mit arbejdsliv og privat liv <3
  Jeg er vild med farven og vil være vild med at have den med på farten.
  Karina

 • Er der noget, jeg er elendig til, så er det planlægning og overblik! Jeg har prøvet utallige kalendre, og det ændrer ikke på noget. Måske den her virker?! Jeg vil i hvert fald rigtig gerne prøve, for jeg bruger alt for meget af min tid på at slukke brand pga manglende planlægning. Julen er ingen undtagelse 😝

 • Hej ⭐️ Denne fine kalender vil kunne støtte og hjælpe med at fastholde mine mål, dermed være en stor inspiration og et dejligt holdepunkt i hverdagen. 🎄

 • Jeg vil glæde mig til at få et godt overblik over det hele. Er glad for lister, og elsker at planlægge og vide hva der skal ske. Men med det sagt, så er det vigtigste nok at få skrevet gode opbaknings noter til mig selv. At få fokus flyttet fra alt jeg synes jeg ‘skal’ hen til alt det jeg allerede har opnået. Er go til at få skrevet i min taknemmelighedsdagbog, men med denne her vil det være let og overskueligt at ha det hele i denne smukke indpakning 🙌😍

 • I min kalender noteres stort og småt. Nyder bla at skrive alle fødselsdage ind, så alle i familie og omgangskreds kan få et Tillykke på dagen <3 Og så er den “tøse-lækker” i den lyserøde 😉

 • Jeg vil elske at denne smukke kalender og jeg kan følges ad, når endnu et nyt års eventyr meget snart starter. Det vil være dejligt, at kalenderen og jeg kan holde hinanden i hånden undervejs og den kan støtte mig i min fordybelse❤️

 • Jeg véd med sikkerhed, at jeg vil bruge den til en del skriblerier, men som noget nyt, vil jeg også skrive i den med tanker omkring mine drømme, straks jeg vågner om morgenen, for jeg husker kun mine drømme i få minutter om morgenen

 • Jeg vil glæde mig til, at skrive alle de positive ting, jeg oplever hver dag ned i den. Så kan jeg glædes over det, når jeg bladrer i den og skal skrive aftaler ned. Derudover er det jo fantastisk, at der er visionboard i. Så kan jeg have det med mig og ikke kun have det hængende hjemme på væggen. Farven er bare fantastisk ❤️👍

 • Uhhh har luret på den her planner… Den er bare så fin 😍 Elsker smukke bøger!
  Jeg har manglet en kalender der kan give et godt overblik over privatliv, fritid og business, ønsker, håb og tanker… Glæder mig også til Visionboard og visdomsord 💜💜💜

 • Jeg vil glæde mig til at få skrevet intentioner ned. Jeg tror selve den process at få dem nedskrevet vil gavne mig meget, så de ikke forsvinder i det blå 🙂

 • Jeg vil bruge den til at skabe lidt mere fokus på mig selv og mine personlige mål.
  Jeg arbejder meget og bruger mest tid med min outlook arbejdskalender
  Med denne My favorite planner er det tid til selvkærlig fordybelse og fokus 💝
  Jeg ønsker mig 🤞🏾🍀💎 tusinde tak for muligheden

 • Jeg ville knuselske at bladre i den hver dag og huske mig selv på, at den selvkærlige sti er den eneste, jeg behøve følge. Og så er jeg meget visuel og synes bogen er rigtig lækker.

 • Jeg har ventet på en planner som denne og på dansk (!). Den er supersmuk på alle måder og jeg glæder mig til at bruge den i det nye år, hvor jeg vil sætte fokus på mine visioner efter et 2017 med meget oprydning og sorgfulde afskeder.

 • Jeg vil elske at vinde My favorite planner, så jeg kan holde fokus på, at være god ved mig selv, på at være positiv og styre mine mål i den rigtige retning. Jeg elsker at arbejde med mig selv, så det ville være en fantastisk inspirerende gave at få <3

 • Jeg er egentlig imod kalendere af al slags. Jeg har hverken brugt en kalender eller haft én hængende, siden jeg var barn. Skemalægning og planlægning er for de livsforskrækkede – er min mantra, men med alderen mærker jeg også et stigende behov for at holde fast i noget konkret, som eksempelvis at turde forpligte sig til en klart defineret målsætning. Der er noget over ord skrevet på papir som fremtidige aftaler…Det er svært at løbe fra dem med ren samvittighed, så måske kalenderen kan blive en lille påmindende platform til at finde mit nye ståsted. Løbeskoene er i al fald efterhånden noget slidte.

 • Jeg vil bruge den til at skrive alt det, jeg ellers har på – jeg ved snart ikke hvor mange – post its rundt omkring i køkkenet og forskellige tasker.

 • Det er lige den kalender jeg har brug for, så jeg ikke bare skal holde styr på mine aftaler businessmæssigt. Jeg har også brug for at lave aftaler med mig selv. Både tidsaftaler og især vision og selvudviklingsaftaler. Føler denne bog vil være det rette redskab, sammen med endnu et år med Feng Shui dit liv forløb….. <3

 • Hvis jeg vandt den planner, så ville jeg have en følgesvend hele året som sikre at jeg bevarer mit overblik men også husker at pleje mig selv samt bevarer fokus på mit mål for 2018 🙂

 • Så fint – det virker som om det vil gøre en stor forskel på mit liv at blive holdt lidt fast og samtidig have plads til drømmene.Den vil jeg virkelig gerne vinde.

 • Jeg glæder mig til at kunne holde fokus på min udvikling og alle de positive ting, som jeg kan være taknemmelig for 💗 Og så vil den jo bare løfte energi ved sin tilstedeværelse – så smuk 💗

 • Ihhh, det er jo netop sådan én, jeg skal eje ❣️
  Jeg ELSKER struktur i min hverdag ~glemmer dog at få det personlige mål og “mig tid” prioriteret… Dette år lod mig føle hvordan det kan ende (med stress) og med kalenderen vil jeg kunne holde MIG på rette spor og blive opmærksom på selv små skridt og vide, jeg ER på vej hvor jeg ønsker på livets vej ✨💖✨

 • Åh hvor er den fin!! My Favorite Planner vil jeg bruge til at få det flotteste overblik over alle de skønne ting der skal ske i det kommende år 🤩
  Og de ting der måske ikke er verdens skønneste, de vil blive pakket ind i noget lækkert, og på den måde blive lidt skønne alligevel 🤸🏼‍♀️🎉

 • Jeg ville glæde mig over have sådan en smuk bog, som i den grad inviterer til at åbne den og få den brugt. Ovenikøbet en der virker både overskuelig og relevant 🌸

 • Jubii, jeg har manglet sådan et planlægningsværktøj, så hvis jeg vinder en My favorite planner vil jeg droppe alle mine små lapper papir med drømme og ideer og samle det hele i denne skønne kalender 🙂

 • Jeg vil bruge den allermest til at minde mig om at stoppe op og reflektere i hverdagen OG visionboardet deri så jeg kender min retning hele tiden og holder fast i den.

 • Skøn farve😍 bogen vil blive brugt til at notere de skridt jeg foretager mig i rette retning.
  Samt gøre mere tydeligt for mig hvad mine drømme virkelig er

 • Denne kalender vil være en fantastisk støtte for mig i mit nye liv som selvstændig. Den vil selvfølgelig hjælpe mig at holde styr på alle To do’s, men også hjælpe mig med at huske på mit hvorfor, når tvivlen og usikkerheden dukker op ♡

 • Ih, jamen for filan da. Det er jo sådan et setop jeg har ventet på😍. Jeg går i forskellig slags behandling/ terapi med formålet: at ændre mønstre. Derfor er Planneren simpelthen perfekt til at samle alle sedler og notesbøgerne jeg har mine værktøjer og formål i. Jeg er vild med farven, og den super lækre struktur. Den vil kunne hjælpe mig godt på vej i min personlige udvikling🤩🙏🏻

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.