Få besked når der er nyt fra Rebekkah du ikke vil gå glip af Ingen spam - Kun kærlighed ♡

feng shui for business

 

Jeg bliver simpelthen nødt til at skrive til dig.
Feng Shui er toppen og jeg har praktiseret det i mange år, men dit business forløb er SÅ godt.
Så skønt at det findes!
– Gitte Lacarriere, www.MANGT.dk

 

Online feng shui for business kursus til den nystartede, eller allerede igangværende iværksætter, der gerne vil tage sin forretning til nye højder og skabe succes ved at arbejde energetisk med sig selv og sin business.

Vi taler 360 graders gennemgang af energien i dig og din business fra inderst til yderst, så du skaber flow hele vejen rundt, og kan manifestere de resultater du indtil nu kun har turde drømme om.

Hvis du er i tvivl om hvorfor det er så vigtigt at arbejde med energien, kan du se en kort forklarende video HER

Lige så snart du har købt, får du adgang til alt materialet, så du kan komme i gang med at feng shuie din business til nye højder.

 

I onlinekurset får du:

 • Startkit med introduktion til feng shui og øvelser til at forbedre energien i dine arbejdsomgivelser
 • 9 moduler med materiale til at lave fantastisk feng shui hele vejen rundt i din forretning
 • Alle redskaberne til den ydre feng shui, samt rådgivning, der vil hjælpe dig helt konkret med at få styr på omgivelserne helt fra skrivebord til lokaler, farver, dimser og ting.
 • Opgaver og rådgivning til den indre feng shui, så du kan få styr på dine indre blokeringer + og rådgivning til hvad du stiller op med dem og alt det andet inden i dig, der også påvirker din forretning.
 • Bonusinterviews med andre iværksættere og konkrete råd fra eksperter inden for alle de områder du har behov for, når du kører en forretning.
 • Alt materialet til download, så det er dit eje forevigt.

 

Hvert modul indeholder:

 • En lydfil om den indre og den ydre feng shui i modulets baguaområde.
 • Pdf med oversigt over hvordan du booster området.
 • Pdf med øvelser til den indre feng shui (fx. arbejde med indre blokeringer, begrænsninger eller andet der stopper flowet i din virksomhed).
 • 2 videoer om temaer der hører til området
 • Interview med ekspert inden for et emne der er relevant for modulets område

 

feng shui for business

 

Oversigt over Startkit, De 9 Moduler og Bonusmateriale:


Startkit

Her lærer du hvordan baguakortet lægges over dine lokaler, og hvor hvert enkelt baguaområde ligger. Du får også overblik over hvordan energien er i dit indgangsparti, og i det hele taget i dine arbejdsomgivelser, samt øvelser til at forbedre den.

 • Intro til kurset og feng shui
 • Baguakort
 • De 5 elementer
 • Indgangspartiet
 • Dine arbejdsomgivelser


1. Modul

I første modul skal vi tale om energifrekvensen, og hvorfor det er så vigtigt at arbejde bevidst med sin energi for at skabe flow i sin forretning. Vi skal tale om kernen og essensen i din forretning, hvorfor det er så vigtigt at have den på plads, og hvordan du får den på plads. Og så skal vi selvfølgelig tale om hvordan du rent fysisk booster energien i dit Centerområde med feng shui for business, for at løfte energifrekvensen og styrke netop kernen i din forretning, så du står knivskarpt, og kan tiltrække alle de (for dig) rigtige kunder.


2. Modul

Modul nr. 2 handler om din virksomhed og din virksomheds mission. Vi skal tale om kommunikation og flow, og meget vigtigt: Hvordan sådan noget som frygt sætter en stopper for flowet, og hvad du kan gøre for at komme tilbage i tilliden. Og så skal vi selvfølgelig tale om hvordan du rent fysisk booster energien i dit område for Virksomhed & Mission med feng shui, for at løfte energifrekvensen og styrke energien, så din virksomhed for alvor kommer i flow.


3. Modul

I dette modul runder vi vigtigheden af netværket for en selvstændig, hvordan kommer du i et netværk, og hvad stiller du op med det, når du er i et. Vi skal tale om energiudveksling og balancen imellem at give og at modtage, vi skal tale kundeflow, dine visioner, og hvordan du kan gribe det an hvis du gerne vil igennem til udlandet. Og så skal vi selvfølgelig tale om hvordan du rent fysisk booster energien i dit område for Kundeflow & Netværk med feng shui, for at løfte energifrekvensen og styrke energien, så du tiltrækker flere kunder og forbedrer dit uundværlige netværk.


4. Modul

En god connection til kreativiteten er vigtig for at du kan manifestere de vildeste resultater i din forretning, og det får du styr på i 4. modul. Vi skal også omkring stress og struktur, samt hvor vigtigt det er at have det sjovt mens man driver forretning, for at holde energien på en høj frekvens. Og så skal vi selvfølgelig tale om hvordan du rent fysisk booster energien i dit område for Idéer & Manifestation med feng shui, for at løfte energifrekvensen og styrke energien, så du kan manifestere alt det du drømmer om at opnå med din virksomhed.

 • Kreativitet
 • Manifestation
 • At have det sjovt mens man driver forretning
 • Struktur
 • Indre begrænsninger
 • Stress
 • Interview med Sasha Skydsgaard om struktur


5. Modul

I 5. modul skal vi tale om kunder og partnerskaber som spejle, hvorfor møder vi dem vi gør, hvorfor tricker de alle mulige ting i os, og hvad kan vi gøre når det ‘går galt’. Vi skal tale om ‘rigtigt og forkert’, og arbejde med at elske det som er (så er det hele nemlig meget sjovere og meget nemmere). Og så skal vi selvfølgelig tale om hvordan du rent fysisk booster energien i dit område for Kunderelationer & Partnerskaber med feng shui, for at løfte energifrekvensen og styrke energien, så du kommer til at hooke op med lutter skønne mennesker, både kunde,- og partnermæssigt.


6. Modul

Dette modul handler om Mod. Mod til at stille sig frem i sit lys og skinne rent, klart og ærligt. Mod til succes og mod til at verden får øje på en. Det skal også handle om hvordan du kan bruge de sociale medier, nyhedsbrev, blog osv til at få verden til at få øje på dig, så du kan komme ud over stepperne. Og så skal vi selvfølgelig tale om hvordan du rent fysisk booster energien i dit område for Mod & Spotlight med feng shui, for at løfte energifrekvensen og styrke energien, så du for alvor bliver en verden får øjnene op for, uden at du skal lave om på dig selv.

 • Spotlight
 • Mod til at træde ind i sit lys
 • Sociale medier, nyhedsbrev, blog
 • Image/ansigt udadtil
 • Integritet
 • Interview med Thomas Bigum om Social Media


7. Modul

Modul nr. 7 handler om penge, økonomi og værd. Om hvordan du kan slippe af med de gamle historier og begrænsniger der ligger inden i dig, så du kan få endnu bedre gang i dit pengeflow. Universet ER uendeligt, og der er nok til alle – Også til dig. Og så skal vi selvfølgelig tale om hvordan du rent fysisk booster energien i dit Pengeområde med feng shui, for at løfte energifrekvensen og styrke energien, så pengene bare ruller ind.


8. Modul

En god og sund virksomhed har også en god og sund leder. Vi skal tale om hvordan du bedst muligt træder ind og tager ejerskab over din virksomhed, og tager ansvar, så virksomheden også energetisk føler at den er i trygge hænder hos dig, og får lyst til at blomstre endnu mere. Og så skal vi selvfølgelig tale om hvordan du rent fysisk booster energien i dit område for Lederskab & Teamwork med feng shui, for at løfte energifrekvensen og styrke energien, så din forretning kan vokse sig stor og sund med dig ved roret.


9. Modul

Vi taler om transformationen og frekvensskifte, og hvad du stiller op med det, sådan at du fortsat kan være i flow med din forretning. Og så skal vi selvfølgelig tale om hvordan du rent fysisk booster energien i dit område for Uddannelse & Transformation med feng shui, for at løfte energifrekvensen og styrke energien, så du altid møder lige præcis den inspiration du har behov for, for at vækste din virksomhed yderligere.


Bonusmateriale

Lidt extra lækkerier hvis du har lyst til endnu mere inspiration fra kloge iværksættere.

 

Som extra extra bonus får du også onlinekurset Boost din Business på 21 dage (værdi kr. 2.495,-), hvor knivskarpe Miella Ravenscroft guider dig til hvordan du får flere kunder, et skarpere brand og tjener flere penge, set med business coach brillerne på.

 

Pris Kr. 2.950,-

feng shui for business