Få besked når der er nyt fra Rebekkah du ikke vil gå glip af Ingen spam - Kun kærlighed ♡

Spirituelle kurser med udgangspunkt i feng shui

Feng shui er så meget mere end bare indretning. Når du praktiserer feng shui i dit hjem, følger dine livsomstændigheder med. Derfor kan du med spirituelle kurser og læren om feng shui ændre de dele af dit liv, du gerne vil forbedre.

Jeg tilbyder følgende:

  • Feng Shui Dit Liv kurset, til dig der gerne vil lære, hvordan du laver god feng shui hele vejen rundt i dit hjem.
  • Feng Shui Din Business, til dig der ønsker mere succes og større pengeflow i din forretning.
  • Feng Shui For Singler, til dig der er træt af at være single, og brændende ønsker én at dele tilværelsen med.

Læs mere om de spirituelle kurser

 

Ugens Feng Shui Fix

Udover ovenstående spirituelle kurser udbyder jeg Ugens Feng shui Fix, der er for dig, som er nysgerrig og nybegynder inden for det spirituelle og feng shui. På dette kursus får du én gang om ugen i 14 uger en lille video med små og nemme tips til god feng shui.
Er du nysgerrig, så læs mere om dette spirituelle kursus med simple feng shui tricks, som er lige til at gå til.

Spirituelle kurser - kommer i dybden med den ydre og indre feng shui

Mine spirituelle feng shui kurser går både i dybden med dit hjem og din personlige udvikling - den indre feng shui er nemlig mindst lige så vigtig som den ydre!

Det er ikke nok kun at købe et nyt sengetæppe og herfra slippe ansvaret for alt, hvad der sker for dig fremover. Du bliver også nødt til at forholde dig til det skift, der sker inden i dig, når du begynder at arbejde med energien i din indretning, og derfor iviterer jeg dig også til at kigge indad når du følger mine kurser.

Indretning af din bolig med den ydre feng shui åbner og viser vejen, men det er op til dig at tage hånd om din personlige udvikling, og jo dybere du går, des større opgraderinger vil der ske i dit liv.