Få besked når der er nye indlæg og andet der kan inspirere dig i din personlige og spirituelle udvikling ♡

Hold mig opdateret!

Spiritualitet

Spiritualitet og visdommen om, at ‘alt er forbundet’, bruges i spirituel praksis. Hver gang du ændrer noget ét sted, vil du før eller senere kunne se en konsekvens et andet sted. Spirituel praksis og teorierne bag, stammer fra oldtiden og kommer fra spiritaulis, der er latin og betyder åndelighed. I dag finder du både psykologiske, videnskabelige, ateistiske, religiøse og alternative tilgange til spiritualitet.

Jeg har en holistisk tilgang til spiritualitet, hvor jeg tager udgangspunkt i den enkeltes spiritualitet og forbinder den med helheden, for at finde frem til noget, der er større end personen selv.

Er du spirituel? Har du særlige oplevelser, der gør, at du tænker, du er spirituel? Hvordan mærker du din spiritualitet?

Hvis du oplever, at du er spirituel og ønsker at vide, hvordan du kan anvende dine spirituelle evner i praksis, har jeg udviklet kurser til dig, der gerne vil udforske din spiritualitet og gå dybere i din personlig udvikling.

Spiritualitet og livsglæde

Spiritualitet handler om universets love, og om hvad der skal til for at give livet og livsglæden et skub i den rigtige retning. Hvis du vil arbejde med din spiritualitet, hjælper jeg dig med værktøjer til at arbejde med dig selv – ud fra din egen vibration med livet som læring.

Du får mulighed for udvikling ved hjælp af energien i din egen krop og arbejde ud fra dit hjerte og intuition. Det handler ligeså meget om at arbejde med sig selv og finde sig selv, som det handler om at arbejde med universets love. Du behøver derfor ikke at være inde i alt det spirituelle. Spiritualitet for mig er at være åben for alt det, de fleste ikke kan se og arbejde med det i sin egen udvikling.

Spirituelle kurser og workshops

Jeg arbejder lige nu på at udvikle kurser og workshop, hvor du bliver guidet til at gå i dybden med det spirituelle og din personlige udvikling. Kurserne kommer til at handle om, hvordan du kan bruge en intuitiv tilgang til spiritualitet til at styrke dit liv i stedet for at spænde ben for dig selv. Se mere her:

Spirituelle kurser og workshops

Inspiration

Du kan også få inspiration til at arbejde med din spirituelle og personlige udvikling ved at følge mine tips og tricks på min blog, Vlog eller Spirituella Radio:

Livsstil

Personlig udvikling

Me, myself and I

Blog om spiritualitet

Feng shui

Du kan også tilmelde dig mit spirituelle nyhedsbrev, så du kan blive inspireret i din spirituelle og personlige udvikling.

Spirituelle kurser inden for feng shui

Du kan stadig tilmelde dig feng shui kurser, hvor du kan lære at ændre de dele af dit liv, du gerne vil forbedre. Se en oversigt over feng shui kurser her:

Feng shui kurser