Få besked når der er nye indlæg og andet der kan inspirere dig i din personlige og spirituelle udvikling ♡

Hold mig opdateret!

11

nov

Positiv tankegang min bare r**
Tags: ,

Positiv tankegang min bare r**

I denne måned er jeg i Magasinet Psykologi med en lille fortælling om hvordan jeg med positiv tankegang og en god portion feng shui, blev ført i armene på min elskede.

Og JA, jeg tror på, at et positivt fokus kan tage os langt, og få vores ønsker til at gå i opfyldelse.

Men jeg tror også på, at vi bliver nødt til at stoppe med at undertrykke de mindre flatterende følelser hos os selv, som vi har lært, at fx. tristhed og vrede er.

Fake it til you make it?

Især i spirituelle kredse er vi blevet belært om, hvordan alle vores tanker, både positive og negative, manifesterer sig, så når vi tænker de negative, er det dem der bliver vores virkelighed.

Jeg er enig et stykke hen ad vejen.

Mit "problem" er bare, at de negative tanker altså ikke går væk af at man undertrykker dem, og lader som om man er lallende lykkelig, når man er ved at gå i stykker inden i.

Stop nu med den forkrampede positivitet, det er der ingen god energi i!
For mig at se, kan vi kun rumme den mængde lys, som vi i tilsvarende mængder rummer og accepterer mørket i os.

Vi bliver nødt til at lade det mørke passere vores system en gang imellem, så det ikke bliver siddende og laver klumper i vores flow.

Jamen du er jo altid så glad og positiv?

Mange tror at jeg traller rundt i en piffpuff glimmerbobbel af lykke året rundt.

Det gør jeg altså ikke.

Jeg har også mine mørke dage, især på denne årstid, hvor dagene er mere mørke end de er lyse, og jeg fryser mine blege lår i laser, når jeg insisterende cykler rundt i sommerkjole.

Hvis ikke jeg engangimellem giver plads til de mørke dage og går med den knap så fede følelse jeg har dér, er det min overbevisning, at jeg ikke ville kunne stråle et lige så klart og kraftigt lys på mine gode dage, som jeg heldigvis har flest af.

Men hvordan håndterer man så de mørke triste dage?

Der findes vel ikke en overordnet fantastisk måde, at komme igennem de triste dage på en lige lækker måde altid, men når jeg har dem, prøver jeg så vidt muligt:

 1. At Rumme.
  Give det plads og elske det.
  Ikke altid lige nemt, for hvem faen gider have nedtur, når der er så meget sjovt man kunne lave i stedet?
  Men øvelse gør mester, og nogle gange lykkes det bedre end andre.
 2. At Sove.
  Når jeg sover får jeg fred fra de tanker der til tider kan drive mig ud over kanten af selvskabt drama.
 3. At Hygge.
  Pakke mig ind i et tæppe, lave en lækker kop the, tænde lidt flere stearinlys end jeg plejer og fordybe mig i et afsnit af Robinson Ekspeditionen eller anden guilty pleasure.
 4. At have Alenetid.
  Jeg har ufatteligt mange dejlige mennesker i mit liv, som jeg elsker højt, men alenetid for mig er noget af det mest opladende der findes.
  Det er vel også på et eller andet plan urealistisk ikke at støde på personer, der dræner og trækker energien endnu mere ned, og dem sørger jeg selvfølgelig så vidt muligt for helt at undgå, når jeg er i underskud.
 5. At vide, at alt er en proces og at dette også vil gå over igen.
  Jeg har haft det sådan her før, og jeg ved, at det plejer at stoppe igen på et tidspunkt.

Tag det nu roligt

Det er altså ok ikke at være helt oppe og bimle på øverst på lykkebarometeret dag ud og dag ind, selvom lykkefrekvensen er en af de højeste og "bedste" at ligge på.

Der er for mig stor forskel på, at sidde fast nede i et sort hul i en offerenergi, hvor hele verden er imod en, og på at gå med de (for de fleste) ubehagelige følelser de dage hvor livet bare er noget lort.

Balancekunsten ligger i, at gennemgå de svære følelser, uden at blive hængende i dem, og for mig mærker jeg faktisk, at energien igen begynder at flyde frit, lige så snart jeg overgiver mig til lorten (for at sige det på smukt dansk).

Jo mere autentisk du er over for dig selv med dine følelser, des renere er din energifrekvens, og så skal det nok gå altsammen.

(Dette skrevet med et "Jeg er klar over, at der findes sværere typer tungsind, end dem jeg lider af, som ikke kan afhjælpes med en kop urtethe og et extra tæppe".)

 

Hvordan har du det med positiv tankegang?
Skriv din kommentar herunder.

 

Læs også gerne Må karma ramme dig hårdt

Er du nysgerrig på spiritualitet eller feng shui?

Tjek gerne mine Feng Shui Kurser, eller Spirituelle Kurser til din personlige og spirituelle udvikling.

2 kommentarer til indlægget


 • Duer kursus til 50 0/0 kun i denne måned ? Jeg er ved at rydde op men det tager lang tid da jeg godt kan lide det hele men har fået samlet for meget i løbet af årerne. Og da jeg giver det til genbrug og ikke har bil bliver der kun fjernet lidt af gangen. Så jeg får ikke tid til at udnytte tilbud hvis det kun gælder i november. Mvh Vita

  • Hej Vita
   Rabatten udløber i morgen fredag d.4 november, og kurset kan herefter købes til fuld pris november måned ud.
   Materialet ligger online i lang tid endnu, og du kan altid downloade det hele, så du har det på din computer.
   Kh Rebekkah

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.