Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Rebekkah's Team

 

Noomi Malue Poiiseng

Underviser, Feng shui konsulent
Uddannet Intuitiv Feng Shui konsulent i 2018

Jeg er Noomi, og jeg er et kærligt, omsorgsfuldt, lyttende, nysgerrigt, humoristisk og komplekst menneske, der igennem mange år har haft lukket ned for min sjæls lys og levede alle andres liv.

Jeg brugte mere tid på, hvad andre tænkte, følte og gjorde, hvordan andre havde det, og konstant overskred jeg mine egne grænser for at please alle andre. Jeg skældte mig selv ud og fordømte mig selv, når jeg mærkede noget, der føltes forkert og/eller anderledes. Jeg ignorerede fuldstændig min egen indre stemme, så den til sidst blev så lille, skrøbelig, umulig at høre/mærke og til sidst meget svær at stole på.

Alt blev lammet indvendigt, og jeg var fuldstændig afskåret fra min krop og sjæl. Jeg var til sidst ikke andet end et omvandrende hoved fyldt af tanker, frustrationer og overbevisninger, der på ingen måde gavnede mig. Jeg anede ikke, hvem jeg var, hvad jeg havde lyst til eller i hvilken retning jeg skulle gå.   

Det har jeg nu brugt en del år på at få ryddet godt og grundigt op i, hvilke gør at jeg i dag står et helt fuldstændig andet sted med mig selv. Jeg kender mig selv, ved hvem jeg er, hvor jeg kommer fra, hvad jeg har lyst til. Jeg forstår spejlings kunst og ved at når mine tanker bliver for intense omkring alle andre, så er det et kærligt kald fra min sjæl til at tjekke ind i mit hjerte og mærke mig selv.

Så i dag lytter jeg meget intenst efter, hvad der foregår indvendigt, hvilke svar der kommer og derfra tager jeg mine beslutninger. Jeg følger min egen energi og går med det flow, der bliver skabt derfra. Jeg har endelig fundet hjem til mig selv igen, og er brudt ud af det fængsel, som jeg havde holdt mig selv indespærret i.

I 2016 fik jeg så konstateret modermærkekræft, som på en måde blev omdrejningspunktet for en mere intens og dybdegående spirituelrejse, for den var katalysator for, at jeg tog beslutningen om at komme ned i min krop, og forstå hvad det er der foregår. Jeg meldte mig til Living Yolates uddannelsen, som foregik henover en måned på Bali, og der lærte jeg, hvor stor en power og visdom, der ligger begravet i vores krop.

På Bali lærte jeg Rebekkah at kende, og hun inspirerede mig til at tage hendes Intuitiv Feng Shui Uddannelse, som jeg elsker, da det er endnu en dimension på paletten af personlige og spirituelle udviklingsveje, for her sammenkobler vi kreativ boligindretning med intuitionen, og det du vil opleve, er en personlig udvikling som er sjov, anderledes og inspirerende. 

Det er herfra min motivation er vokset til kærligt at guide, støtte, hjælpe og undervise andre i at finde hjem til dem selv. Livet starter altid hos os selv og derfra flyder kilden til at elske, give, modtage, handle, leve og opleve livet.

Kunsten i at balancere mellem at står stærkt i mig selv og være der for alle andre, er noget jeg dagligt øver mig på, og jeg mærker virkelig, at jeg bliver bedre og bedre til det, i takt med at spiritualiteten er blevet en del af mit liv.

Da jeg er et menneske, som elsker at blive klogere og udvikle mig, så er jeg også i gang med en numerolog uddannelse, som afsluttes i januar 2020. Det betyder, at numerologi vil blive koblet på min undervisning som energiredskab, da numerologi er andet og meget mere end bare et navneskifte.