Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Rebekkah Leve

Grundlægger af Intuitiv Feng Shui, CEO, forfatter, foredragsholder, undervisningsleder, popcornhjerne

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg tror på det meste.
Jeg er nysgerrig af natur og fascineres af livet, mennesker, deres historier, psykologien, hvad der gemmer sig under overfladen, spiritualitet, transformation, den nye tids energi og alt det spændende der sker mellem himmel og jord.
Så det prøver jeg lige at balancere med en vild sjæl i en menneskekrop.

På rejsen i at udvide min horisont, har jeg taget flere forskellige spirituelle uddannelser, deriblandt Feng Shui uddannelsen i San Diego hos Western School of Feng Shui, Clairvoyanceuddannelsen v. Lone Hertz og Den Spirituelle Lederuddannelse v. Rikke Hertz.

Sideløbende med min spirituella biks, har jeg siden år 2000 arbejdet som stylist og kostumier i den danske film,- og tv branche, på produktioner som spænder helt fra julekalender på DR, X-factor og TV2 Valg, til blandt andet den Robertvinderende film ’Frygtelig Lykkelig’, Hella Joof’s komedie ’Fidibus’ og den verdensberømte Netflix serie “Papirhuset”.

Med mine 49 års livserfaring i rygsækken og forbindelsen til noget større, er det mit håb, at jeg kan bidrage med inspiration til god energi, større autenticitet, mere dybde, nærvær, mod, kærlighed, lethed, lys og glæde.
Og at livet ikke altid behøver at blive taget alt for alvorligt, det er ok at grine lidt af det hele engang imellem.