Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

12

dec

Nytårsforsætter og rygrad som spaghetti
Tags: , , ,

Nytårsforsætter og rygrad som spaghetti

Engang for mange år siden, rodede jeg over en længere periode lidt rundt med en gut, der hed Peter.
Vi kunne ikke rigtig finde ud af om det skulle være eller ikke være, og derfor besluttede jeg mig et nytår for, at mit nytårsforsæt skulle være: "Aldrig mere Peter".

Guess what.
Nytårsaften, 11 minutter over midnat, fandt jeg mig selv i en hed omfavnelse med....Peter.

Lige dér besluttede jeg mig for at droppe nytårsforsætter fremover, og siden har jeg undgået den årlige dårlige samvittighed over ikke at kunne holde det jeg har sat mig for, fordi jeg er nem at friste og har en rygrad af spaghetti i ascendanten.

Dermed ikke sagt, at jeg aldrig tager en beslutning om at ændre noget, for det gør jeg. Ofte.
Nogle gange overholder jeg min aftale med mig selv, og andre gange gør jeg ikke. Så er det jo heldigt, at jeg ikke behøver at vente helt indtil næste nytår, med at lave den ændring igen.

Livet starter hver eneste dag, så hvorfor udskyde vigtige livsændringer indtil et bestemt tidspunkt, det være sig nytår, på mandag eller i morgen.
Hvis jeg mærker en stærk impuls i mig til at ændre noget NU, giver det ikke mening for mig at vente til senere, impulsen kommer jo fordi jeg er klar NU.

Jeg er klar over, at min "nytår-hvert-minut-metode" går lidt imod teorien om at tiden omkring nytår efter sigende skulle bære et større skifte i energien, og derfor er et særligt godt tidspunkt til at lade de ændringer, som man har gået og taget sig sammen til henover hele året, træde i kraft.

Men mit indre nytår begynder allerede i september, hvor jeg så småt mærker næste års energi, og i månederne frem mod nytår roder jeg rundt i om vi er i det ene eller det andet år.
(Samme med fødselsdag, lige nu kan jeg fx ikke helt huske om jeg er 46 eller 47).

Jeg har valgt, at min slankekur sagtens kan starte sekundet efter jeg har slugt det sidste stykke kage. Også selvom det er en helt almindelig tirsdag eftermiddag.


Hvorfor vente til senere med et bedre liv?

Du er velkommen til at lægge din kommentar herunder.

Læs også gerne Penge feng shui

 

Vil du lære om feng shui?

Tjek gerne mine Feng Shui Kurser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.