Få besked når der er nye indlæg og andet der kan inspirere dig i din personlige og spirituelle udvikling ♡

Hold mig opdateret!

01

jan

Jeg har været til numerolog – Igen!
Tags: ,

Jeg har været til numerolog – Igen!

Navneskift med numerologi

Jeg har skiftet navn i alt 4 gange i mit liv, og det nyeste gik for nyligt igennem efter at have ligget til godkendelse et halvt års tid, fordi jeg jo selvfølgelig har fundet på noget man ikke kender i forvejen.

Det er nu 3. gang jeg har skifter navn via numerologi, udover at jeg også skiftede på “normal vis”, da jeg giftede mig til et nyt efternavn engang i tidernes morgen.

Jeg kan huske fornemmelsen, den første gang jeg skiftede, efter at have været hos numerolog – At sidde dér med listerne og selv bestemme hvad jeg skulle hedde, var en rimeligt syret oplevelse….

Jeg var på det tidspunkt så småt ved at gå fra et liv, hvor jeg kun snusede nysgerrigt til spirituelle emner, uden selv at vide, at jeg havde evner i nogen som helst retning, til pludselig at være i fuld gang med clairvoyance uddannelsen med vilde åbenbaringer.

Mine nærmeste på det tidspunkt, var ikke udpræget med på idéen om, at jeg gik dybere og dybere i min spiritualitet, som nærmest tog en eksponentiel stigning da jeg gik i gang med med clairvoyance uddannelsen.

Og med et navneskifte mente nogle, at jeg nok var ved at være klar til indlæggelse på den lukkede.

Jeg skiftede alligevel, lidt i smug, med var ret flov over at have skiftet navn ved numerolog, så jeg gik MEGET stille med dørene.

Numerologi og udrensning

Når man ændrer i energien, hvad enten det er i navnet, i boligen, i mindsettet eller noget helt fjerde, breder ændringerne sig som ringe ud i resten af livsomstændighederne.

Ved et navneskifte kommer man ud i en form for udrensning, hvor man slipper en masse gammelt, for på den måde at give plads til noget nyt.

Jo større vibrationsskifte, des større udrensning.

Så kommer man fra et meget “dårligt” numeroskop til et vildt godt et, kan det mærkes ret kraftigt.
Min første numerolog fortalte, at hun ligefrem tabte tænder den første gang hun skiftede! (det skete ikke for mig).

Tiden efter mit første navneskifte, er en af de vildeste perioder i mit liv, på godt og ondt – Især mine relationer buldrede og bragede, og flere personer forsvandt ud af mit liv i tiden efter.

Det var ret smertefuldt at sige farvel til så mange, men set i bakspejlet kan jeg godt se, at de har skulle væk for at give plads til de helt fantastiske mennesker jeg har i mit liv i dag.

Ny numerolog og nyt navn

Nogle år senere rendte jeg ind i en ny numerolog, og vi faldt selvfølgelig i snak om numerologi.

Jeg var på det tidspunkt sprunget ud af skabet med både spiritualitet og navneskift.

Udrensningen var et overstået kapitel, og jeg mærkede hvordan det hele faldt mere og mere på plads rundt omkring i mit liv, på en ny og skøn måde, så det kørte, med lidt udsving hist og pist, på skinner.

Jeg havde alligevel et eller andet med mit navn, som jeg ikke var helt tilfreds med, noget der føltes forkert i mig, så jeg rådførte mig med den nye numerolog, som kunne bekræfte at der var noget der godt kunne være bedre, og anbefalede mig nogle justeringer.

De nye mennesker i mit liv støttede mig i det, og de dejlige mennesker fra gamle dage, der stadig hang i, himlede med øjnene, men jeg krammede dem alle og det med kærlighed, og skiftede navn igen.

Denne gang var udrensningen ikke så voldsom, selvom der da var en smule tumult, og beslutningen om at skifte navn igen føltes helt rigtigt for mig.

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at mange af de positive ting der er sket for mig både privat og forretningsmæssigt, siden jeg skiftede navn anden gang, er noget jeg kan takke det navneskifte for.

Jeg kom mere hjem i mig selv, da jeg fik det navn.

Jeg kan allerede mærke effekten af navneskiftet

Og nu har jeg så gjort det igen.

Jeg var i et kæmpe skift både privat og forretningsmæssigt, og jeg kunne mærke, at det var tid til en justering af navnet igen – Det hele hænger jo sammen.

Spirituellaerne elsker det, dinosaurerne himler med øjnene, jeg krammer dem alle og det i kærlighed, og jeg er spændt på hvad det bringer med sig på længere sigt denne gang.

Jeg ved jo efterhånden af erfaring, at alt i ens liv bliver kastet op i luften, når man ændrer energien i sit navn, og det har heller ikke været kedeligt denne gang.

Men hvorfor gå til numerolog flere gange?

Jeg kan godt se udefra, at det måske virker lidt gakkelak, at skifte navn flere gange – Én gang skulle vel være rigeligt, hvis man endelig springer ud i det og skifter navn?

For nogle er det sikkert fint at skifte en enkelt gang, og så er dét det.

Men ligesom jeg har været 2 ægteskaber og 17 forskellige vægfarver igennem før jeg endte på det rigtige, har jeg altså også været nogle numerologer og navne igennem, som på hver deres måde har været fine og, for mig, rigtige skridt på vejen i min navnerejse, så jeg føler faktisk ikke, at jeg har haft forkerte navne undervejs (ej heller ægteskaber eller vægfarver).

Hvordan vælger man den rigtige numerolog?

Det er lidt en jungle med alle de numerologer, som alle har hver deres måde at gøre det på og hver der mener, at de selv sidder med sandheden (ligesom det generelt kan forekomme i spirituelle kredse).

For mig at se skal man ikke lade sig overvælde af frygten for at gøre noget forkert – Prøv det af.

Selvfølgelig skal man ikke bare kaste sig hovedkulds ud i det ene og det andet uden at tænke sig om, men jeg tror på, at vi møder dem på vores vej, som giver os det der er meningen for os, og nogle gange betyder det måske at man tager en lille omvej inden man ender ved det “rigtige” kirsebærtræ.

De første gange var det lidt tilfældigt (hvis noget er det?) hvis råd jeg fulgte, men denne gang har jeg valgt at gå med den numerolog jeg føler mig mest på bølgelængde med, og sidstnævnte er også helt klart det jeg vil anbefale andre at gøre.

Millicentt Rosemunde læser alt hvad der foregår både imellem og omkring linierne, og er så klog, grundig og nuanceret i sin kunst, at jeg føler mig mere end 1000% tryg ved at skifte navn med hendes guidance, så står du og overvejer et navneskifte, har hun i hverfald mine aller varmeste anbefalinger – Du finder hende HER.

 

Læs også Hvad er en lysarbejder?

Er du nysgerrig på spiritualitet eller feng shui?

Tjek gerne mine Feng Shui Kurser, eller Spirituelle Kurser til din personlige og spirituelle udvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.