Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

02

feb

Noget om at miste sig selv
Tags:

Noget om at miste sig selv

For nylig skulle jeg noget, hvor jeg blev bedt om ‘bare at være mig selv’, og faktisk skrue op for min ‘kant’.
Min første indskydelse var: ...øhhh er i sikre på det?!

Sjovt at den usikkerhed stadig kan kigge frem i pressede situationer.
Som en gammel bekendt, der gør sit bedste for at fastholde mig i en gammel historie, om at jeg ikke skal tro at jeg er noget og for guds skyld lige slappe af med at fylde for meget.

Jeg troede den var long gone og der var styr på den slags, men ok, vi tog lige en tur mere.

Står jeg i situationer jeg ikke har prøvet før, kan jeg godt komme ud af balance og ryge ud af mig selv, især hvis jeg er i en periode hvor jeg er lidt mere sensibel end normalt.

Når det sker ser mit gode gamle urinstinkt straks sit snit til at trække mig tilbage i en gammel udgave af mig, der, selvom den ikke er optimal, stadigvæk er mest tryg fordi jeg kender den bedre end alt andet.

Her er det jeg skal forholde mig til om jeg vil træde det skridt tilbage til fastlandet i trygheden, eller fortsætte med at stå på en vaklende tømmerflåde, hvor det mest af alt føles som om at rebet der holder den sammen er pist væk, mens stammerne er ved at sejle væk i hver deres retning. Og der er hajer i vandet.

Mit urinstinkt ved godt hvad det helst vil, og det har en helt særlig drivkraft der larmer så meget, at det er udfordrende at blive på tømmerflåden.

Men jeg ved også godt hvad JEG helst vil, og heldigvis er det sådan, at jeg nu til forskel fra tidligere i mit liv, er helt bevidst om hvad mit urinstinkt har gang i, og det redder mig fra at springe tilbage til fastlandet jeg kender så godt.

Så i stedet for at skrumpe ind til den mindre og underudviklede udgave af mig jeg var før, holder jeg ved og bliver på tømmerflåden, der i dette tilfælde handler om, at jeg gerne må være mig lige præcis som jeg er.

Med tiden skal min tømmerflåde nok vokse sig til en stor flot luksusyacht.

Når vi er ude af balance, kan vi nemt miste kontakten til os selv.

En måde at flygte fra den ubehagelige følelse af ubalance kan komme til udtryk ved, at vi disconnecter fra vores sande jeg, ved hele tiden at være ude i andre og sammenligne os med hvad der sker derude. 

Ofte gør vi det fordi vi tror vi ikke er gode nok og drømmer om noget der er bedre end det vi har, eller fordi der er noget inden i vi tror gør for ondt at mærke. Så er det nemmere at være ‘ude af sig selv’.

Resultat: Vi glemmer hvem vi er helt inderst inde og får svært ved at træffe de valg der er bedst for os.

 

5 metoder der hjælper til at genfinde balancen:

  • Meditation for genskabelse af connection indad til
  • Gåture/yoga/svømning/alt hvad der gør at du kommer ned i kroppen og mærker den
  • Alenetid så du ikke forstyrres i at blive i dig selv
  • Mindre SoMe scrolleri for at undgå at tro at alle de andre er mere rigtige end dig

 

Kan du også ryge ud af dig selv når du er ude af balance?
Du er velkommen til at lægge din kommentar herunder.

Læs også gerne Hvad der skete da jeg lavede feng shui i mit centerområde

 

Vil du lære om feng shui?

Tjek gerne mine Feng Shui Kurser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.