Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

07

jul

Når feng shui indretning ikke vil falde på plads
Tags: , ,

Når feng shui indretning ikke vil falde på plads

Hej Rebekkah

Jeg er flyttet i nyt hus per november 2014, og i den forbindelse sørgede jeg for at indrette hele huset efter Bagua kortet, rigtig fed proces at kunne gøre det hele ’rigtigt’ fra starten af.

Jeg har dog to spørgsmål:

- Mit køkken er mit selvudviklingshjørne, og her synes jeg det har været svært at få selvudviklingselementer ind….jeg kan ikke rigtig få det passet ind derude…. og jeg synes egentlig at det rykker rigeligt på den front for tiden?
Min bogreol i familieområdet er lige ved siden af (det er et lille hus, med lille køkken/stue ud i ét) har jeg delt ind, så selvudviklingsbøgerne står yderst ovre til venstre, dvs. over mod køkkenet.
Ligesom man ville gøre, hvis man ikke havde området, så ville jeg sætte noget der, hvor det grænsede op til.
Er det ok at omgås det på den måde?

- Jeg har købt to facetslebne krystaller og hængt op i rigdomsområdet samt i karriereområdet.
Den ene er en med chakrasten, den anden er bare en lille rund krystal.
De hænger begge to i hjørner, hvor der ikke kommer lysstråler ind, kan de godt have effekt alligevel?

Tak på forhånd.

Mvh Lene

 

Kære Lene

I forhold til at få selvudviklingselementer ind i dit køkken, så er det kun fantasien der sætter grænser, og du behøver ikke have 1000 forskellige ting der booster for at det virker, særligt ikke hvis du allerede nu føler at der er godt tryk på det område af dit liv - Måske er det snarere ro du mangler i området?

Hvis du gerne vil booste området, kan du måske hænge et billede af en Buddha, et yndlingsselvudviklingsquote i ramme eller med wallsticker, eller placere et af dine egne personlige symboler, som leder dine tanker og energi i den retning du ønsker, når det kommer til selvudvikling.
Ellers kan en sund plante, evt. et bonzaitræ også være fint i området, for at få noget jordelement og grounding ind.

Jeg synes du har løst det rigtig fint ved at sætte selvudviklingsbøgerne i reolen hen mod området, på samme måde som man ville gøre hvis området helt manglede, så thumps up på den herfra.

Men prøv lige at mærke efter det næste stykke tid, om det er nok for dig.

Det er tit sådan, at de områder man bakser med, eller feng shui indretningen ikke rigtig vil fungere, er de områder hvor udviklingspotentialet er størst.
Her er det fint at have tålmodighed og kærlighed til processen velvidende, at når tingene løser sig inden i, vil indretningen også falde på plads.
Så jo bedre du kan finde en accept af, at det føles lidt tumultagtigt i området lige nu, og prøve lidt forskelligt af, des mere harmonisk vil din proces forløbe.

Facetslebne glaskrystaller vil altid hæve energien der hvor de anbringes, men de er mest effektive hvis de fanger solens stråler.

Kærlig hilsen

Rebekkah

 

Læs også Hvornår er man feng shui ekspert?

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.