Få besked når der er nye indlæg og andet der kan inspirere dig i din personlige og spirituelle udvikling ♡

Hold mig opdateret!

08

aug

Mitos Jewellery Giveaway
Tags: , ,

Mitos Jewellery Giveaway

Jeg har her på det seneste kastet min kærlighed på det fine smykke brand Mitos Jewellery, som har de fineste smykker.

Særligt Namasté kollektionen, som har et spirituelt budskab i sig, er jeg pjattet med, og nu er jeg så heldig at få lov at give et af de skønne Namasté "My soul honors your soul" armbånd væk her på bloggen.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen om et Namasté armbånd, er at skrive i kommentarfeltet herunder, hvorfor du synes armbåndet vil passe til dig.

Vinderen trækkes og offentliggøres her på bloggen, og på min Facebookside mandag d.21 september.

 

Læs også Hvornår er man feng shui ekspert?

Er du nysgerrig på spiritualitet eller feng shui?

Læs om Feng Shui og tjek gerne mine Feng Shui Kurser eller Spirituelle Kurser til din personlige og spirituelle udvikling.

55 kommentarer til indlægget


 • Jeg vil bære dette armbånd som dagligt ville minde mig om ikke at give op på min rejse. Jeg kæmper med mig selv på et dybt plan og har tit brug for at have en reminder på, at jeg er på vej <3

 • Jeg vil meget gerne vinde det smukke armbånd 😄
  Fordi jeg endelig i en alder af 44 år er begyndt at erkende jeg har en spirituel side 😄💜🙏👼

 • Dette armbånd vil passe mig perfekt fordi det er den overbevisning jeg lever efter. At møde folk og dyr der hvor de er og se dem som ligeværdige væsner, der uanset deres livsrejse, har samme værdi og mening med at være her, som alle andre. Nemlig at udvikle kærlighed.
  Har faktisk planer om at få en tatovering med nøjagtig samme tekst, når en dag jeg tør ☺ knus ❤

 • Jeg synes armbåndet vil passe til mig, fordi det vil minde mig om at være taknemlig for at jeg arbejder på at komme helt tæt på min sjæl og på at ære alle andres sjæle også. Kh. Hanne <3 <3 <3

 • Fordi i dag er min fødselsdag 29/8 og jeg elsker fine gaver, og er i igang men feng shui dit liv😊 om natten drømmer jeg om feng shui✨

 • Er påbegyndt en lang indre rejse om vejen til frigørelse.. Samt nyder dine indput til at finde balance i mit hjem.❤️ Der skaber flow i kærlighedens jeg ..og gode energier .. Og kan allerede mærke en indre glæde .. Så det armbånd som dette vil være en kærlig på mindelse om at i hårde tider at holde fokus og blive ved … 🙏 og ikke lade sig påvirke af frygten og egoet .. Namaste’ 🙏❤️🙏

 • Jeg har forskellige armbånd på hver dag. Altid flere ad gangen… Afhængig af humør og situation… Så dette lækre armbånd med budskab, vil absolut komme i brug hos mig 🍀🍀🍀

 • Jeg er så meget på vej op af en kæmpe ” hul ” som har været en sindssyg hård kamp. Det armbånd vil altid mine mig om at jeg aldrig skal give op !

 • Min sjæl hilser din sjæl, så smukt et budskab er skønt at blive mindet om hver dag. Vil passe godt til min livsstil og kærlighed til yoga 💚

 • “Jeg hilser og ærer dig, lyset i mig bukker sig for lyset i dig.” Et skønt og livsbekræftende budskab at bære med sig om håndledet. Det vil jeg sætte stor pris på. 🙂

 • Kære Rebekka.
  Jeg vil elsker at vise mig med et sådan armbånd.
  Det vil være med til at gøre de mennesker som jeg har omkring mig mere nysgerrig efter at vide hvad det betyder som står skrevet på armbåndet. På den måde kan de måske bedre forstå den spirituelle verden jeg lever i. Jeg er i en stor oprydnings fase i hele mit liv. Så det vil være så dejligt at slutte af med en spirituel gave fra en så smuk som dig.
  Namasta

 • Åh det armbånd ville være så smukt på mig og minde mig om, at livet er skønt og jeg skal have ro på. Alt er som det skal være og kommer i rette tid ❤️️

 • Det armbånd skal være til min kæreste mand – fordi han ikke gav mig nogen mulighed for ikke at tro på kærligheden. <3 Selvom vi kun har kendt hinanden i 8 år, så var det fra dag et som om vi havde kendt hinanden altid. Han er min soulmate – og det vil jeg gerne vise ham med dette armbånd <3<3<3<3<3<3

 • Jeg vil blive så glad for at vinde dette ekstremt smukke armbånd. Jeg ønsker mig armbåndet så det kan minde mig om alt det gode i livet – som jeg desværre nogle gange har svært ved at se. Namasté…

 • Er i gang med min rejse ind i mig selv, for at genfinde glæden, passionen og alt det skønne som livet har at tilbyde mig. For jeg fortjener det 🙂
  Dette armbånd vil kunne løfte den rejse, og hver dag minde mig om, at jeg er god som jeg er, og at verden er et dejligt sted, når vi smiler til hinanden, og når vi hjælper andre, uden at dømme <3

 • Jeg vil forære det smukke smykke til min yogalærer Heidie Løvendahl, fordi hun bringer så megen glæde og lykke i , ikke bare mit , men mange menneskers liv hver dag 🙂

 • Jeg er lige midt i en sygemelding med stress. Jeg kæmper med at gøre noget godt for mig selv hver dag og dette smukke armbånd vil jeg bruge til at minde mig om det hverdag <3

 • Armbåndet er smukt og kunne blive dét der støttende symboliserer, at jeg efter mange år i puppe, endelig er på vej til at vriste mit sande indre fri og slå vingerne ud. Mangler lige den allersidste vej før jeg flyver ☺

 • Jeg har siden april sidste år gået sygemeldt og ikke haft særlig meget energi og livsglæde. Det sidste stykke tid har jeg ændret vores hjem efter inspiration af feng shui og min kærlighed til budda figurer og krystaller er kommet frem i lyset…
  Siden sidste uge er alt mere positivt. Jeg nyder mit hjem meget mere… er kommet til maselisborg hospitalet hvor alle undersøgelser starter forfra og jeg føler nu at glæderne også kommer til mig.
  Jeg vil elske at gå med det smukke armbånd og takke for det alt sammen.
  “Det guddommelige i mig, ærer det guddommelige i dig “❤

 • Hvis jeg er så heldig at vinde det fine armbånd, vil jeg sørge for at bære det så ofte som muligt og det skal hjælpe mig med, fortsat at bevæge mig i den rigtige retning. Jeg er på vej, så meget er sket, siden jeg gik i gang med Feng shui og en indre og ydre transformation.

  Tak <3

 • Dette smukke armbånd ville være en daglig påmindelse om at møde alle med et åbent hjerte – og at alle på min vej kan være sendt til mig for at hjælpe mig💜

 • Fordi det hver dag vil minde mig om at vi alle er forbundet med hinanden og derfor skal vi udvise kærlighed, tålmodig overfor hverandre også selvom det nogen gange kan være en udfordring for der er en gave og en forståelse i dem vi møder på vores vej.
  Og så er det så simpelt at vi alle hænger sammen og det glemmer jeg lidt indimellem :-)))

 • Fordi en rigtig spirituel mand går med de rette smykker og det er lige mig. Rejste i Indien sidste forår og faktisk først nu forstår jeg hvad jeg oplevede – connection ?
  Namaste 👌

 • Jeg har for nylig stiftet bekendtskab med yoga og jeg er fuldstændig forelsket i den form for selvforkælelse det er at være god ved krop og sind . Jeg mærker tydeligt at jeg er ved at finde balance i min sjæl igen efter en lang hård periode i mit liv og dette armbånd vil minde mig om at være god ved min sjæl og andres sjæle ❤️

 • Jeg står et sted i mit liv, hvor jeg er ved at lære at passe på mig selv, bliver bedre til at lytte til mit hjerte og følge min sande vej. Armbåndet vil hjælpe mig til at manifestere taknemmelighed og skønhed i mit liv hver dag 💖

 • Jeg er normalt ikke så meger til smykker men hold da op hvor er lige det her armbånd smuk på den der lidt rå måde som jeg elsker – Samtidig med et smukt budskab som kan støtte mig i at holde fokus ❤️

 • Kære Rebekkah,
  Jeg vil bære det fine armbånd som en påmindelse om den guddommelige gnist der er i os alle, som er placeret i vores hjertechakra. Armbåndet vil minde mig om at anerkende min egen og andres sjæl og at det guddommelige i mig selv ser det guddommelige andre – ”I bow to you”.
  Kærlighed fra Rosa

 • Det ville passe godt til mig, fordi den ville være symbolet på, hvordan jeg møder andre mennesker lige nu. Lige her hvor jeg er i livet. En reminder tll mig selv, om at nære min sjæl, dybt inde.
  Namaste <3

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.