Få besked når der er nyt fra Rebekkah du ikke vil gå glip af Ingen spam - Kun kærlighed ♡

09

sep

Min feng shui bog er kommet på biblioteket!

Min feng shui bog er kommet på biblioteket!

Lige da jeg havde sat en smuk blomsterbuket i mit område for anerkendelse og berømmelse, fik jeg besked fra bibliotekerne om at de har taget min bog ind, oven i købet med en lektørudtalelse.

“En lektørudtalelse er en anmeldelse af en bog skrevet af bibliotekarer til bibliotekerne, som har til formål at understøtte kvaliteten af materialevalget i bibliotekerne”.

Det er kun er ca. halvdelen af alle udgivelser der får lov at komme på biblioteket, og kun halvdelen af dem på biblo der får lektørudtalelsen, så jeg er ret så glad, og føler mig særdeles anerkendt ved at få en plads blandt den udvalgte fjerdedel af udgivere.

Faktisk fik jeg først afslag fra bibliotekerne på overhovedet at ville have den, blandt andet med den begrundelse, at jeg ikke er en forfatter de kender.
Heldigvis giver jeg ikke op så let, og endnu mere heldigvis havde jeg en ordentlig stak fantastiske tilbagemeldinger fra bogens begejstrede læsere, som jeg kunne vise frem, et voilà! Nu får jeg både i pose og sæk.

Men dette er jo ikke kun sket fordi jeg har sat en buket blomster et bestemt sted i mit hjem.
Blomsterbuketten og alt det andet feng shui jeg har lavet mens min bog er kommet til verden, har været gødning til at støtte op om min indre proces, som videre har betydet, at der er sket nogle gode ting i mit liv.

Jeg har arbejdet min røv i laser for at få den bog udgivet, sået frø og luget ud undervejs i processen, dvs. forholdt mig til, og bearbejdet alt det gamle shit der er kommet op i mig undervejs om at jeg ikke skal tro at jeg er noget, frygten for succes, modet til at stikke næsen frem i verden osv.

Jeg ser det så tit hos mine kursister, og har også været der selv.
Det er alt for smertefuldt, at kigge indad og dykke ned i gamle uhensigtsmæssige mønstre vi har med os, så vi håber i stedet at kunne quickfixe al vores elendighed, ved at nøjes med at ændre nogle ting i det ydre.

Desværre er det sådan, at hvis du ikke forholder dig til hvordan og hvorfor du spænder ben for dig selv, ændrer adfærd og din måde at være i verden på, vil du blive mødt af de samme udfordringer igen og igen, måske bare i forskellige indpakninger.

Det er først når man forstår at det er ligeså vigtigt også at tage det INDRE arbejde med i sin feng shui praksis, at det for alvor begynder at rykke.

 

Læs også Den farve må du aldrig bruge

Få dit ugentlige Feng Shui fix kursus med video

Videoer med ugentlige tips

Uddannelse Intuitiv Feng Shui

Bliv intuitiv feng shui konsulent

feng Shui livsstil

Ebog og audioguide om feng shui

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *