Få besked når der er nye indlæg og andet der kan inspirere dig i din personlige og spirituelle udvikling ♡

Hold mig opdateret!

11

nov

Arbejdsløshed i den spirituelle sektor?
Tags: , ,

Arbejdsløshed i den spirituelle sektor?

Hver dag øver jeg mig i at mærke efter i mig selv: "Hvad har jeg lyst til og hvor vil jeg gerne hen med mit liv?".

Selvfølgelig er der praktiske ting som madpakker, vasketøj og arbejde der skal ordnes uanset hvad jeg har lyst til, men hvordan jeg vælger at bevæge mig igennem dagen, håndtere de situationer der opstår, hvilke mål jeg vil gå efter og hvordan jeg vil planlægge min tid fremadrettet, er der kun én person der ved og gør bedst: Mig selv.

Dermed ikke sagt, at jeg ikke søger svarene ude, for det gør jeg. Og indrømmet, nogle gange for meget.
Jeg elsker at spørge kortene, clairvoyante, veninder, stjernerne og hvad der ellers kan vejlede mig i at tage de rigtige valg.

Jeg tror på, at kortene kan give os svar, at talværdierne i vores navn og hvordan stjernernes står påvirker os, men da vi jo alle er forskellige, betyder et aspekt/tal/tarotsvar noget for nogle, og noget andet for nogle andre.

Kunne vi blive bedre til at mærke efter og følge den energi der er i og med os, ville vi slet ikke have behov for svar udefra, men faktisk få endnu klarere og bedre svar indefra os selv.

Og kunne vi læne os ind i livet med tillid til at det bringer det til os, som er ment for os, incl alt hvad det indebærer af op og nedture, ville livet være meget nemmere.

I virkeligheden handler det jo "bare" om at slippe kontrollen.

Så jeg øver mig i ikke at lade mig diktere af de svar jeg får fra den spirituelle sektor (hvor jeg selvfølgelig stadigvæk vil rådføre mig, så ikke der opstår arbejdsløshed), men blot bruge dem som et redskab til at få øjnene op for blinde vinkler og muligheder jeg måske ikke lige selv havde opdaget.

 

Hvad tænker du om det?
Skriv din kommentar herunder.

Læs også Må karma ramme dig hårdt eller se Vlog hvor Jeg er på vej til Mystik Messe for at få svar på hvordan jeg har det

 

Vil du lære om spiritualitet eller feng shui?

Tjek gerne mine Feng Shui Kurser eller Spirituelle Kurser til din personlige og spirituelle udvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.