Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

01

jan

Hvis ikke det føles skønt inden i, er det heller ikke skønt uden på
Tags: , ,

Hvis ikke det føles skønt inden i, er det heller ikke skønt uden på

Jeg har gennemgået flere skønhedsbehandlinger, som ikke var særligt behagelige, og besluttede mig på et tidspunkt for, at nu måtte det være nok med de (nogle gange mere end andre) smertefulde behandlinger, for at opnå et smukt ydre.

Hvis ikke det føles skønt inden i mig, er det for mig heller ikke skønt uden på, så fremover vil jeg kun lægge mig på briksen til skønhedsbehandlinger der rent faktisk også føles behagelige mens de står på, og det er en af de mest selvkærlige valg jeg længe har taget.

Japansk Lifting

I dag har jeg været til Japansk Lifting hos Sina Kalsbøll, der også laver Gua Sha, og som jeg i øvrigt også har interviewet til Spirituella Radio om Theta Healing.

Japansk lifting er en totalt afstessende behandling, der kombinerer ansigtszoneterapi, akupressur og massage, så efter en længere periode med nedprioritering af mig selv og fokus på bogskrivning, er jeg er nu top spændstig og helt i zen.

Gua Sha

Sidst jeg var hos Sina prøvede jeg en Gua Sha (udtales gwa sja) behandling, som ifølge hende er den nye Rock Star inden for naturlig ansigtsløftning, selvom det i virkeligheden er en flere tusinde år gammel traditionel kinesisk behandlingsform.
Gua Sha fremmer også hudforyngelsen, reducerer hævelser, poser og mørke rander under øjnene, og er desuden kendt for sin skønhedsfremmende virkning.

Under behandlingen stimuleres lagene under den ydre hud og microcirkulationen i ansigtet forbedres, og derved styrkes og opstrammes over- og underhuden og opretholder elasticiteten.
Toksiner/affaldsstoffer frigives og ryddes væk, ansigtshuden smidiggøres og den overordnede effekt er en klarere hud, bedre hudtone og en mere sund og strålende glød, og ved gentagne behandlinger gør Gua Sha porerne mindre, bløder de dybe furer op og giver et mere energifyldt udtryk.

Jeg er elsker begge behandlingerne, som kan hver deres.
Man kan måske sige, at forskellen på dem er, at japansk lifting er en mere meditativ og afstressende yin oplevelse, hvor gua sha'en er en mere dybdegående yang oplevelse, selvom den stadigvæk er mega afslappende.

Sina

Sina kan, som du måske fornemmer, mange ting, og noget af det jeg er vild med ved hendes behandlinger, er at hun mixer noget af alt det hun kan ind, hvis hun får fornemmelsen af, at det vil passe til den behandling hun er ved at give.

Så selvom jeg øver mig i at elske mine aldringstegn som de er, siger jeg altså ikke nej til at få formindsket nogle af de rynker jeg har, og slet ikke når det foregår med skøn ploing ploing musik og Sinas healende wellness strøg henover mit ansigt.

Du kan følge Sina på Facebook

 

Læs også Dit tøj påvirker din energi 

Vil du lære om feng shui?

Tjek gerne mine Feng Shui Kurser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.