Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

05

maj

Hvad kan feng shui bruges til?
Tags: , ,

Hvad kan feng shui bruges til?

Jeg får tit spørgsmålet: Hvad kan feng shui bruges til?

Hvad feng shui bruges til

Alle livets områder er omfattet feng shui, og kort sagt hjælper feng shui dig til at hæve din energifrekvens, og dermed skabe det liv du ønsker dig.

Alle ting, mennesker, tøj, tanker, føleleser - ALT er energi.
Forskellen er bare, at energien svinger på forskellige frekvenser, som så afgør substansen.
Dvs. hvis man piller alt fra hinanden ned til mindste atom, er alt lavet af den samme grundenergi, og når du praktiserer feng shui er det den grundenergi du arbejder med.

Med feng shui 'styrer' du dine følelser, dine tanker og dit liv i den retning du vælger, ved at bruge din indretning og dit tøj bevidst, fordi du løfter din energi op til en højere energifrekvens på det område du arbejder med.
Og når energifrekvensen stiger på det specifikke område, begynder der at ske de ting du ønsker skal ske, fordi dine ønsker svinger på denne højere energifrekvens.

Hvis du fx. gerne vil have mere gang i dit pengeflow, kan du via dit tøj og din indretning booste din rigdomsenergi gennem farver, symboler og andre elementer, som hører til det specifikke område.
Ønsker du mere kærlighed i dit liv, kan du på samme måde bruge dit tøj og din indretning til at højne den energifrekvens, der støtter dig i at tiltrække det du ønsker dig inden for kærlighedsområdet.
Det samme gælder for anerkendelse, familie, helbred, spiritualitet, selvudvikling, jordforbindelse, manifestation af ønsker osv.

 

Læs også om God feng shui til Merkur retrograd

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.