Få besked når der er nye indlæg og andet der kan inspirere dig i din personlige og spirituelle udvikling ♡

07

jul

Helt alene og uelsket
Tags:

Helt alene og uelsket

I weekenden flyttede jeg.
Alle kasser, planter og dimsedutter slæbte jeg helt alene fra A til B (med hjælp fra min 11årige).

Jeg vil da gerne indrømme, at jeg havde pænt ondt af mig selv, og mærkede en vis form for overfladespænding i øjnene, da jeg hentede lånebilnøgler og blev spurgt, “Jamen er der slet ingen til at hjælpe dig?”

Nej, det er der ikke - Jeg er helt alene.

"Vi gør alting selv", svarede jeg med grødet stemme.

Jeg er vant til at gøre det meste selv, bryder mig ikke om at være afhængig af nogen, og elsker at være i mit eget selskab, hvor jeg ikke skal forholde mig til nogen eller noget.

Jeg er vokset op som enebarn.
Da jeg var 7 år rejste jeg selv fra København til Fyn hver anden weekend for at besøge min far.
Da jeg var 10 år, var jeg alene hjemme om natten hver anden uge, fordi min mor arbejdede om natten.

Jeg kan ikke huske, at det nogen sinde har generet mig, sådan var det bare, og det har helt sikkert været med til at jeg i dag godt selv kan klare ærterne (måske nogle gange lidt for meget).

Men i nogle tilfælde, som fx i weekenden, giver det at stå alene mig en følelse af at være den mindst elskede person i hele verden.

Her skal det lige indskydes, at jeg faktisk overhovedet ikke havde bedt nogen som helst om hjælp, og da jeg skrev med en veninde om aftenen, mindede hun mig lige om, at hun står klar næste gang.

Så hjælpen er derude - Det ved jeg godt i mit hovede.
Men hele mit system, mine celler, min energi forstår det ikke altid.

Måske laver jeg de der stunts, hvor jeg skal klare alting selv, og undlader at bede om hjælp, fordi jeg giver mig selv lov til at have ondt af mig selv, for alle kan jo se, hvor hårdt det er at flytte helt alene.

Jeg tror, at når vi mere eller mindre bevidst, sætter os selv i situationer, hvor det er synd for os, føles det mere legitimt for os at være i offerrollen, hvilket de fleste jeg kender, ryger ind i en gang imellem, fordi vi på et eller andet plan har behov for det.

Hvorfor ellers sætte sig selv i de smertefulde situationer gang på gang?

Da jeg var til Teta healing for et par måneder siden, var vi omkring min frygt for at miste, og jeg fik en kæmpe ahaoplevelse.
Som 19årig mistede jeg min kæreste gennem næsten 5 år, som døde meget pludseligt, så jeg har prøvet det, og frygten er reel nok.
Men helt grundlæggende har jeg liggende i mig, at når jeg mister, bliver jeg alene, og når jeg er alene, så dør jeg.

Det jeg opdagede under healingen var, at det er når jeg disconnecter fra Altet, Gud, Universet, eller hvad man nu vælger at kalde det, at jeg føler mig dødsens alene.
Jeg tror jeg er en isoleret del for mig selv, istedet for at fatte, at jeg, som alle andre, er en del af Altet, og at jeg aldrig vil være alene.

Det var meget healende for mig at opdage hvad det er jeg har gang i engang imellem, og da jeg kom i tanke om det, fandt jeg tilbage på sporet igen.
Jeg ved jo jeg ikke er alene.
Jeg ved jeg har de skønneste mennesker i mit liv, som vil gå igennem ild og vand for mig (i ved hvem i er, og TAK for jer).

Men i weekenden havde jeg åbenbart lige behov for at sætte mig selv tilbage i offer rollen.

Måske fordi jeg havde behov for at tricke noget, så jeg kunne gå tilbage og mærke den følelse, hvor det var “ægte” synd for mig, for at heale den? Gemme mig i den eller bag den? Stoppe mit flow fordi jeg er bange for ekspansion og transformation?

Jeg ved det ikke, men det er ok.
Så længe jeg mærker hvad det handler om (jeg øver mig), og snapper ud af det igen, uden at søbe rundt i det i en uendelighed.

 

Kender du også det med at ryge i offerrollen?
Læg din kommentar herunder.

Læs også Det griner vi af om 1000 år

 

Vil du lære om spiritualitet eller feng shui?

Tjek gerne mine Feng Shui Kurser, eller Spirituelle Kurser til din personlige og spirituelle udvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Download Ebog og audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil 

Download Ebog og audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og skriv dig samtidig op til løbende at få fengtastiske feng shui tips og tilbud i indbakken
 
JA TAK
close-link