Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

02

feb

God feng shui indretning af kontoret
Tags: ,

God feng shui indretning af kontoret

Dit kontor, skrivebord og hjemmearbejdsplads symboliserer dit karriereliv uanset hvor i din bolig, det er placeret.

Om du har et helt kontor eller et lille hjørne af dit hjem, du bruger som arbejdsplads, kan du altid justere energien her, hvis du vil forbedre dit karriereliv.

Indret dig først og fremmest til en dejlig og inspirerende atmosfære, der sætter dig i den sindsstemning, du har behov for, for at udføre dit arbejde på bedste måde.

  • Hav farver og indretning, som gør dig glad
  • Skab et godt Ch’i flow med god belysning og sæt også gerne en eller flere planter ved arbejdspladsen for at give lidt ekstra liv
  • Giv dit arbejdsområde et personligt præg med moodboards, diplomer, egne logoer på mapper osv. og lad kun de ting stå fremme, som inspirerer dig
  • Opbevar resten i skuffer eller bag låger, så det ikke distraherer dig og sørg for, at det også fungerer rent praktisk med nem adgang til det, du skal bruge

Undgå så vidt muligt at opholde dig i en Sha energimotorvej foran døre og vinduer, når du arbejder, da dette kan skabe rastløshed og koncentrationsvanskeligheder omkring dine arbejdsopgaver.
Hvis arbejdspladsen kun kan være et sted, hvor Sha energien huserer, må du skærme af for den så godt du kan med møbler, planter eller tæpper.

Er du chef i energien?

Du er direktøren i din virksomhed og i dit liv, og det skal helst afspejle sig i din indretning, så energien løfter og støtter dig i det.

Det mest optimale er, at du kan se hvem og hvad, der kommer mod dig, derfor er det bedst, at din arbejdsplads er placeret i powerspot, som er det sted, hvor du har en fast væg bag dig, og frit udsyn til døre og vinduer.

Tænk også i direktørenergien, når du vælger skrivebord og stol:

  • Hvilken slags direktør er du i dit liv og i din butik?
  • Hvordan symboliserer dit skrivebord og arbejdsspot, at du tager ejerskab for det, du laver?

Kort sagt er god feng shui på kontoret indretning, der både styrker din egen personlige boss energi, sørger for et godt Chi flow, og samtidig fungerer rent praktisk.

 

Læs også Feng shui giver bedre flow i virksomheden

Modtag Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil

Nysgerrig på feng shui? Så se mere HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.