Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Rådgivning i dit hjem

Når jeg kommer hjem til dig som feng shui konsulent, er det ikke bare et besøg, hvor jeg fortæller dig, hvordan du skal indrette dig slavisk efter alle feng shui reglerne. Jeg kommer heller ikke til at vise dig, hvor du kan købe alle de nyeste møbler og nips, så dit hjem kommer til at se ud som i smarte boligmagasiner.

Derimod ser jeg DIG, og rådgiver intuitivt fra hjertet, med feng shui som et extra redskab til et løft af energien i dig og dit hjem.

Du har min fulde opmærksomhed i ca 3 timer, hvor vi vi tager en rundtur i dit hjem. Du fortæller mig om dig selv og dit liv, hvilke udfordringer du bakser med, og hvor du gerne vil hen med det hele.

Jeg spotter hvor du spænder ben for dig selv, både på det indre og det ydre plan, og giver dig input til hvilke indre som ydre tiltag der skal til, for at du kommer (tilbage) på sporet henimod det liv du går og længes efter.

Efter mit besøg får du en oversigt over det vi har talt om, med forslag til prioriteringsrækkefølge, og mulighed for en opfølgende mail eller telefonsession, hvor du får svar på de spørgsmål, der eventuelt skulle være opstået efterfølgende.

Book din tid ved at skrive til mig HER.

PRIS DKK 4.550,-