Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

 

Tag et par timer ud en aften om måneden, hvor du forkæler dig selv med inspiration til, hvordan du skaber så formidabel god energi i dit hjem, at det på smukkeste vis breder sig ud i dit liv.

På forløbet får du både anvisninger til helt konkrete feng shui tiltag du kan lave i din bolig, og sjove små øvelser, hvor du inviteres til at kigge på din indre feng shui, så du kan løsne op for energien de steder, der trænger.

Vi mødes 10 aftener fordelt over et år

Velkommen
Du lærer hvordan baguakortet skal placeres over din bolig, og hvad er skal til, for at tiltrække den gode energi til din indgang og ind i dit hjem, så miraklerne kan begynde at udfolde sig.

Centerområde
Du lærer hvordan du bedst indretter dit centerområde, så du bedre mærker hvem du er i din kerne og hvad du egentlig har lyst til.

Området for Familie/Helbred
Du lærer hvordan du bedst indretter dit område for familie og helbred, og får kigget både dit helbred og dine familiemønstre nærmere efter i sømmene, så du bedre kan sortere det fra, der måske spænder ben for dig i dit liv.

Området for Visdom/Selvindsigt
Du lærer hvordan du bedst indretter dit område for visdom og selvindsigt, så du kommer lag dybere i dig selv, og får nye indsigter, der måske vil overraske dig.

Området for Karriere/Livsvej
Du lærer hvordan du bedst indretter dit område for karriere og livsvej, så du får et tydeligt billede af, hvad dit bidrag er til jorden og hvordan du styrker dit karriereliv.

Området for Rejser/Hjælpsomme Venner
Du lærer hvordan du bedst indretter dit område for rejser og hjælpsomme venner, så dine netværk ekspanderer og dit rejseliv eskalerer.

Området for Børn/Kreativitet
Du lærer hvordan du bedst indretter dit område for børn og kreativitet, så livet bliver mere leg end leverpostej, og nye muligheder manifesterer sig.

Området for Kærlighed/Parforhold
Du lærer at indrette dit område for kærlighed og parforhold, så det får et boost af den skønneste kærlighedsenergi, og kærligheden i dit liv blomstrer.

Området for Anerkendelse/Berømmelse
Du lærer at indrette dit område for anerkendelse og berømmelse, så du får mere mod til at stråle som det fantastiske fyrtårn du er.

Området for Rigdom/Velstand
Du lærer at indrette dit område for rigdom og velstand, så dørene til overfloden åbner sig og rigdom på alle planer strømmer ind i dit liv.

Praktisk

Datoer og tidspunkter
TBA

Sted
TBA

Hold øje med nyhedbrevet for info om næste forløb

 

 

Andre der har kigget på Gå til Feng Shui, har også været nysgerrige på disse

feng shui uddannelse