Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Feng Shui Workshop

Kom til en 1-dags feng shui workshop, og lær at skabe et dejligt liv for dig selv gennem god energi i dine omgivelser.

Bliv inspireret til hvordan du med små nemme justeringer får din bolig til at ose så meget af dejlighed, at du elsker elsker elsker at være der, og hvordan du med din indretning kan arbejde målrettet mod, at opnå vilde resultater i dit liv.

Feng shui er nemlig så meget mere end hvor sofaen skal placeres og hvilken farve væggene har.
Energien i dit hjem påvirker dig så meget mere, end du måske lige er bevidst om, og derfor er det da fjollet ikke at skrue på alle de knapper der er at skrue på, så din bolig støtter dig på bedst mulige måde, hen mod at leve det liv du drømmer om, ik?

Coming up

  • Åben for dit pengeflow
  • Bliv en kærlighedsmagnet

Hold øje med nyhedbrevet for næste 1-dags feng shui workshop

 

 

Andre der har kigget på feng shui workshoppen, har også været nysgerrige på disse

feng shui uddannelse

 

Mine første spæde skridt ind i feng shui'ens fantastiske verden var faktisk da jeg "helt tilfældigt" deltog på en feng shui workshop, hvor jeg med det samme blev hooked.

Hele stemningen på holdet og de mirakler jeg så ske, både hos mig selv og for andre på feng shui workshoppen, var mindblowing for mig, så jeg mærkede ret hurtigt, at jeg ville have mere.

Jeg var egentlig godt igang med en anden karriere, men efter feng shui workshoppen tog jeg til USA hvor jeg uddannede mig til feng shui konsulent.

Jeg har siden udviklet min egen måde at praktisere feng shui på, hvor jeg kombinerer de officielle regler med intuitionen, så det er en mere holistisk og nutidig måde at gribe filosofien an på end de fleste måske gør, og det skinner igennem på mine feng shui workshops.