Få besked når der er nye indlæg og andet der kan inspirere dig i din personlige og spirituelle udvikling ♡

Book en feng shui konsultation

Book feng shui konsultation udført af en feng shui konsulent, som er uddannet i Intuitiv Feng Shui v. Rebekkah Leve.

Det særlige ved en Intuitiv feng shui konsultation er, at feng shui regler og intuition flettes sammen, så du, som privatperson eller virksomhed, får en helt unik oplevelse, skræddersyet præcis til den du/din virksomhed er, med de specifikke behov der måtte være.

Når vi praktiserer Intuitiv Feng Shui, lægger vi stor vægt på, at feng shui i samskabelse med mavefornemmelse og sund fornuft anvendes som et flexibelt redskab til at skabe den gode energi, der bidrager til vækst, transformation og hvad du ellers ønsker at manifestere for dig selv/din virksomhed.

Du kan godt, men behøver ikke, omgive dig med officielle kinesiske symboler eller anden "spirituel indretning", som fx drager, frøer, drømmefangere og nervøst velour, for at have god feng shui.
Vi kan sagtens rådgive dig ud fra nordisk, vestlig, eller hvilken som helst smag du måtte have, og stadigvæk opnå de fantastiske resultater du drømmer om.

Uanset din stil, vil du/din virksomhed, når du har haft besøg af din feng shui konsulent, ikke bare få omgivelser der er endnu skønnere at opholde sig i, men også opleve store og små ændringer til det bedre, inden for de temaer i fælles har arbejdet med.

Intuitiv feng shui konsulenterne har hver forskellige styrker og specialer, som kan inddrages i feng shui konsultationen hvis det passer ind.
Fælles for alle er, at de ser og møder dig/virksomheden, der hvor du/den er.

Du kan vælge at booke enten en superskarp certificeret og erfaren Intuitiv Feng Shui konsulent, eller en dygtig trainee, der er på vej til at være færdiguddannet.

Alle konsulenter er certificerede eller under uddannelese til Intutiv Feng Shui konsulent i Rebekkah Leve regi - Læs om Intutitiv Feng Shui Uddannelsen

 

Certificerede Intuitiv Feng Shui konsulenter

Noomi Malue Poiiseng

Theresa Ellinora Bodilsen

 

Trainees

På vej

 

Skriv til fengshui@rebekkahleve.dk for booking og afklaring på hvilken feng shui konsulent der bedst vil matche dig.