Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Feng Shui Kontor

Dit kontor, skrivebord og hjemmearbejdsplads symboliserer også dit karriereliv uanset hvor i din bolig, det er placeret.
Om du har et helt kontor eller et lille hjørne af dit hjem, du bruger som arbejdsplads, kan du altid justere energien her, hvis du vil forbedre dit karriereliv. 

Feng shui dit kontor - Sådan gør du

Indret dig først og fremmest til en inspirerende og imødekommende atmosfære, der sætter dig i den sindsstemning, du har behov for for at udføre dit arbejde på bedste måde.
Hav altid god belysning og sæt også gerne en eller flere planter ved arbejdspladsen for at give lidt ekstra liv.

Giv dit arbejdsområde et personligt præg med moodboards, diplomer, egne logoer på mapper osv. og lad kun de ting stå fremme, som inspi- rerer dig.
Resten opbevares bedst i skuffer eller bag låger, så det ikke distraherer dig og sørg for, at det også fungerer rent praktisk med nem adgang til det, du skal bruge. 

Feng shui dit kontor med direktørenergien

Du er direktøren, om ikke andet så over dit eget liv.

Som direktør skal du gerne have det store overblik, så du kan se hvem og hvad, der kommer mod dig, og derfor er det bedst, at din arbejdsplads er placeret i powerspot, hvis pladsen tillader det - Powerspot er det sted i rummet hvor du har en fast væg bag dig og frit udsyn til døre og vinduer.

Tænk også i direktørenergien, når du vælger skrivebord og stol, hvis de er en del af dine arbejdsremedier, og spørg dig selv:

  • Hvilken slags direktør er du i dit liv?
  • Hvordan symboliserer dit skrivebord og arbejdsplads, at du tager ejerskab for det, du laver?
  • Har du den plads, du har behov for på dit bord og i det område, du arbejder?
  • Prioriterer du at sidde godt og ergonomisk optimalt?
  • Føler du dig fortjent til at eje det bedste arbejdsudstyr?

 

Lær mere om indretning med feng shui