Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

Feng Shui Køkken

Uanset hvor i hjemmet dit køkken ligger, repræsenterer det rigdom, så her kan du med fordel skabe en følelse af overflod, der vil forgrene sig ud og forbedre rigdomsenergien i dit liv.

Feng shui dit køkken - Sådan gør du

Skab først og fremmest et køkken, du elsker at være i, som samtidig fungerer godt rent praktisk.
Hav god belysning og ryd ud i det køkkenudstyr, du ikke bruger, så energien kan komme rundt alle steder og undgå tilproppede mørke hjørner, hvor flowet går i stå.

Og ellers gælder det bare om at fyre op for inspirerende sanseindtryk gennem farver, dufte og evt overdådige frugtskåle, der giver dig en følelse af, at der altid er nok af alt og mere, hvor det kommer fra.

Når du har et køkken, du har lyst til at opholde dig i, og som giver dig lyst til at lave lækre retter, ved du, at du har god feng shui energi derude.

Dette bør du undgå

Skarpe køkkenknive, der hænger fremme udsender en lidt uheldig skarp energi, som ikke er god for energiflowet, så opbevar dem hellere i en blok eller i skuffen.

Tomme beholdere som dåser, vaser og potter opbevares også bedst i skabe og skuffer, så de ikke står fremme og giver dit mindset en fornemmelse af mangel.

 

Læs mere om God køkken feng shui

Lær mere om indretning med feng shui