Få besked når der er nye indlæg og andet der kan inspirere dig i din personlige og spirituelle udvikling ♡

09

sep

Er feng shui udrensning farligt?
Tags: , ,

Er feng shui udrensning farligt?

Efter jeg skrev om virkningerne af at booste området for berømmelse, anerkendelse og omdømme, har jeg fået spørgsmålet fra flere bekymrede læsere:

Er feng shui udrensning farligt?

Svaret er: NEJ!

Det der sker når du giver energi til din bolig og de 9 baguaområder er, at du gøder og sætter gang i en udrensning, hvis der er behov for det.

Er det et område hvor der har været meget rod og opbevaring af gamle slidte sager, vil ændringerne kunne mærkes på en anden måde end hvis du booster et område der har stået bart og ventet på din opmærksomhed.

Når du renser ud i den gamle energi i dit hjem, renser du også ud i den gamle energi i dine relationer og dit liv generelt.
Måske er der mennesker i din omgangskreds du må sige farvel til, måske skal du skilles, skifte job eller flytte et andet sted hen.
Måske står du oftere i situationer, hvor du bliver konfronteret med gamle handlemønstre, som det er tid til at sige farvel til.

Alt dette kan føles voldsomt mens det står på, men det er bare en del af den udrensningsprocess der skal til for at du kan komme tilbage på sporet og leve det liv du er på jorden for at leve, i endnu bedre harmoni og med endnu mere kærlighed.

Der KAN ske nogle vilde ting, men det er ikke sikkert.

Du kan ikke altid med din fornuft, regne dig frem til udfaldet af, hvad der er til dit bedste, og hvad der kommer til at ske, og dette kan i sig selv føles ret farligt for nogle.

Jo bedre du i udrensningsprocessen er til at give slip og have tillid til, at der er en højere mening med de ting der sker for dig i forbindelse med din udrensning, des nemmere vil vejen være hen til alle de skønne mirakler, der heldigvis er en rigtig stor del af feng shui også.

 

Læs også Hvordan feng shui har transformeret mit liv

Er du nysgerrig på spiritualitet eller feng shui?

Læs om Feng Shui og tjek gerne mine Feng Shui Kurser eller Spirituelle Kurser til din personlige og spirituelle udvikling

Download Ebog og audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil 

Download Ebog og audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og skriv dig samtidig op til løbende at få fengtastiske feng shui tips og tilbud i indbakken
 
JA TAK
close-link