Få besked når der er nyt fra Rebekkah du ikke vil gå glip af Ingen spam - Kun kærlighed ♡

06

jun

Englene er med dig
Tags:

Englene er med dig

Sidste år var jeg på et forrygende cruise i Caribien, og her forstod jeg pludselig min hang til fjer, da jeg deltog jeg i en Angel Healing Workshop, ledet af Doreen Virtue.

Doreen fortalte, at når du finder en fjer på din vej, er det et tegn fra dine engle om, at de er med dig og støtter dig.

Da jeg kom hjem til lille vinterkolde Danmark med varme helt inde i min sjæl oven på den skønne tur, var jeg fyldt op med en længe savnet tro, ro og tillid.
Jeg var blevet mindet om, at englene var (og er) med mig – det er faktisk bare at bede om hjælp.

Der ligger tit en hilsen til mig hvor jeg går eller kører, jeg har også flere gange oplevet at de bliver blæst ind ad mit vindue.
Og hver gang takker jeg.

Hvis du også vil booste engleenergien i dit liv, kan du gøre det på flere måder.

Jeg har fx, udover min elskede fjertatovering, adskillige englefigurer rundt omkring i mit hjem og puder med englevinger på.
Desuden har jeg fjer i alle mulige udgaver på væggene, i min kunst, i mine vinduer, og repræsenteret i flere forskellige smykker.

Doreen Virtue har lavet et hav af forskellige englekort og bøger om emnet .
Til mine favoritter hører kortene Daily Guidance Angels Oracle Cards og bøgerne ‘The Angel Therapy Handbook’ og ‘Engledagbogen’.

 

Har du downloadet din GRATIS Ebog og Audiogudie til Fantastisk Feng Shui Livsstil?

Tjek gerne Feng Shui Dit Liv onlinekurset hvis du gerne vil lære en masse om feng shui, og hvordan du kan bruge din indretning til, at give dig god energi i livet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.