Få besked når der er nye personlige indlæg fra Rebekkah Ingen spam, kun kærlighed

Dommer!

I en periode havde jeg utrolig travlt med at være ovre i hvordan andre spirituelle var i deres spiritualitet.
Især dem uden jordforbindelse whatsoever.

Nogle dage blev jeg trigget så meget på det, at jeg måtte lukke ned for de sociale medier, fordi jeg blev godt gammeldags arrig.
Jeg var overrasket over mig selv: Hvorfor gad jeg overhovedet hidse mig op?

En kvalitet jeg altid har anset mig selv for at besidde, og sat stor pris på hos andre, er rummelighed. Jeg har ikke haft behov for at blande mig i hvordan andre opfører sig.
Så det var ret skamfuldt for mig pludselig at opdage, at jeg var mega dømmende, og puttede alle de spacede spirituellaer lige ned i "forkert" kassen. Mit eget folk!

Et eller andet sted vidste jeg jo godt, at det ikke handlede om dem, men om mig.
Når du peger på andre, vender de 4 af dine fingre mod dig selv, og sagen var jo den, at jeg i et stykke tid havde været i en proces, hvor jeg definerede en ny måde for mig selv at være i min spiritualitet på.

Tidligere var jeg meget styret af ydre ting, og rettede mig efter dem:
Astrologiske aspekter, hvad clairvoyante og tarotkort sagde, hvordan min indretning skulle bringe mig de ting i livet jeg havde tænkt mig til jeg ville bliv lykkelig af osv.
Og jo længere ud i universet jeg kunne svæve, des bedre.

Men pludselig en dag fik jeg den åbenbaring, at jeg jo også er et menneske på jorden, hvilket jeg bliver nødt til at forholde mig til.
Så jeg begyndte at mærke mere og mere efter i mig selv, og til min store overraskelse oplevede jeg nogle gange, at jeg havde det anderledes inden i, end det ydre fortalte mig.

Jeg opdagede fx, at jeg ofte mærker astrologiske aspekter noget tid før astrologerne fortæller om dem, så når jeg læser hvordan energien er lige nu astrologisk set, oplevede jeg meget af det i sidste uge, og kan ikke rigtig bruge det til noget fordi det er old news for mig.

Jeg opdagede, at nogle gange tager clairvoyante fejl, og giver mig beskeder, der ikke er til mig.

Jeg havde pludselig ikke længere behov for at trække tarotkort på alle situationer, men lagde mærke til hvad min mavefornemmelse fortalte mig, og agerer nu ud fra det i stedet.

Hele mit fundament (eller opdagelsen af at det ikke eksisterede) krakelerede, og det gjorde mig utryg.
Mit verdensbillede ændrede sig, og jeg var forvirret over hvordan jeg skulle integrere det nye i mig, så min vrede mod de spacede spirituellaer handlede i virkeligheden om min egen sorg over ikke længere at kunne finde tryghed i at få svarene ude.

 

Kan du genkende det?
Kommentér gerne herunder.

Se også Vlog hvor jeg har godt gang i Den store dømmekost

Eller læs Må karma ramme dig hårdt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.