Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

12

dec

Det dejlige hjemmehyggetøj
Tags: ,

Det dejlige hjemmehyggetøj

Du trænger måske til at koble af oven på julens strabadser, og går forhåbentlig og slapper af og nyder juleferien lidt endnu, måske endda i dit hyggeligste bløde hjemmetøj.

Ligesom det i feng shui boligindretning er vigtigt at indrette og male de forskellige rum alt efter hvad de skal bruges til, er det vigtigt at iklæde sig tøj der følger energien i forhold til hvad man skal når man har det på.

Det afstressende hjemmetøj må gerne være i rolige farver, fx. hjertefarverne rosa og lys grøn, eller andre beroligende farver som blå, beige og brun.
Dette vil sindet give en skøn ro til at genoplade batterierne.

Og så skal det selvfølgelig føles lækkert og behageligt mod huden.
Smyge sig om kroppen, så du føler dig som en million, og fortæller dig selv at du har fortjent det bedste af det bedste.
(der røg de slatne joggingbukser..)

Min yndlingshyggetrøje for tiden, er en tyk blød mørkegrå strik fra Day, som jeg forærede mig selv i julegave.
Uhhh jeg bliver helt sagelig og føler mig kæmpekrammet og max forkælet, når jeg trækker i den!

Sensitive mennesker som jeg selv, kan have stor glæde af at gemme sig og lade op i de mørke farver, ligesom naturen også skifter fra de lyse nuancer i foråret hvor alt spirer, til de mørke nuancer, når efterår, vinter og dvale sætter ind.

Men balancen til indelukkethed og depression, som er en energi den mørkegrå og sorte farve også indeholder, er hårfin, så derfor har jeg valgt en mørk hyggetrøje med masser af glimmer, så den samtidig løfter min vibration og gør mig glad helt ind i hjertet.

 

Læs også Hvad kan feng shui bruges til?

Er du nysgerrig på feng shui?

Læs om Feng Shui og tjek gerne mine Feng Shui Kurser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.