Få besked når der er nye indlæg og andet der kan inspirere dig i din personlige og spirituelle udvikling ♡

12

dec

De bedste feng shui justeringer for 2018
Tags: , ,

De bedste feng shui justeringer for 2018

Jeg er ikke fortaler for, at vi skal lade vores liv styre af stjernernes stilling eller numrenes energetiske indflydelse på dagene.

Men hvis nu vi ved hvilken energi der verserer, er det da smart at ride den som en bølge, og arbejde med den energi der nu engang er, i stedet for at bruge en masse unødvendige kræfter på at svømme mod strømmen.

Derfor får du her et overblik over nogle af de største energetiske tendenser i 2018, og hvordan du bedst arbejder med dem i dine feng shui justeringer.


Fordybelse og mestring af dit liv

2018 er det man inden for numerologi kalder for et 11/2 år (2+0+1+8 = 11 & 1+1 = 2).

Tallet 11 er et master tal, der blandt andet handler om læring i livets skole, så du kan blive endnu bedre til at mestre dit liv.
Dette, og at planeten Jupiter er i skorpionens tegn i det meste af 2018, gør at året kan føles meget intenst for mange.

Tempoet i 2018 bliver sat drastisk ned, i forhold til det hurtige 1’er år 2017, som bare er fløjet afsted, så for handlemennesker, der trives bedst på overfladen, kan det være en udfordring, nu pludselig, at stå med følelsen af at blive tvunget til at sænke farten og fordybe sig mere.

Men med Skorpionen, der går mere i dybden end de fleste, er der ingen vej uden om, og det er oplagt, at drage på en rejse i dig selv fx med hjælp fra terapi, eller tage en uddannelse, hvor du går dybere i et specifikt emne.

Feng shui, der støtter op om denne energi:

Studér dit område for Visdom og Selvindsigt, som står for læring og selvudvikling.
Trænger det til oprydning, er der ting der skal væk, repareres eller noget indretning, der trænger til at blive justeret?
Giver området dig en energi af ro og fordybelse?
For at styrke energien, kan du anbringe nogle bøger med emner du gerne vil fordybe dig i eller lave et alter med fx. krystaller, symboler og andet, der støtter op omkring fordybelses energien i området.
Find området for Visdom og Selvindsigt i din bolig

 

Parforhold og relationer

De fleste der har været i terapi, kender godt det med, at det er nemt nok i sessionerne, at nå frem til en masse ahaerkendelser omkring sig selv og hvordan man vil leve sit liv, når man er på egen hånd.

Men lige så snart man står ansigt til ansigt med andre mennesker, skal man også forholde sig til dem, og de knapper man trykker på hos hinanden, og alt hvad man var nået frem til af planer for hvordan alting hang sammen og skulle foregå, ryger på gulvet.

Der ligger kæmpe udviklingsmæssige gaver i samspillet med andre mennesker, og hvis man tør dykke ned i det, når der opstår en konflikt, er der ikke noget man kan vokse så meget af, som bevidstheden om hvad det i virkeligheden handler om.

Energien i 2tallet handler om partnerskab, forholdet til andre mennesker og fællesskabet, derfor kommer 2018 helt sikkert også til at handle om vores relationer - Nogle vil blive styrket, andre opløst, og nye vil komme til.

Feng shui, der støtter op om denne energi:

Hvordan ser det ud i dit område for Kærlighed og Parforhold?
Er der en dejlig følelse, der støtter op om energien af gode relationer i dit liv, både til dig selv og til dem du elsker?
Hav gerne mindst et sæt af ting i par i området, og sørg for at de er lige store, så der er lighed i relationen.
Find området for Kærlighed og Parforhold i din bolig

 

Bliv ven med ALLE dine følelser

2tallet handler også om følelser, og samtidig er der gennem 2018 flere astrologiske aspekter, der guider os i retning af at lære vores følelser bedre at kende og blive gode venner med dem alle - Også dem vi har lært ikke er gode at have.

Her vil temposkiftet fra 2017 også hjælpe os til at få bedre tid til at undersøge vores følelser, hvis vi ikke overspringshandler med påtaget travlhed.
Er du en person der helst undertrykker visse følelser, og sjældent viser dem åbent, vil du med stor sandsynlighed blive udfordret på netop dette i 2018, for at lære, at det ikke er spor farligt at hverken mærke og vise hele spektret.

I 2018 hjælper energien dig til at tage kørekort til dine følelser, så du bliver endnu bedre til at rumme og håndtere dem, i stedet for at blive overvældet eller at løbe fra dem.

Feng shui, der støtter op om denne energi: 

Tag en tjekker på Vandlementet i din bolig.
Har du en overvægt af vandelement, hører du til den gruppe der ofte føler sig overvældet af følelser (og i øvrigt har svært ved at sætte grænser, som også er et tema i 2018), og har du næsten intet, tyder det på, at du ikke er særlig stærkt i kontakt med dine følelser.
For at komme dette til livs, kan du justere vandelementet i alle dine rum, så det er i bedre balance med de andre 4 elementer, ved enten at tilføre noget, hvis der er for lidt, eller fjerne noget, hvis der er for meget.

Læs mere om De 5 elementer, og hvad der kendetegner vandelementet

 

Balance mellem yderligheder

I 2018 kommer vi ikke uden om at arbejde med balancen mellem handlen og væren, mellem jeg og os, mellem hjerte og hjerne, og mellem det maskuline og det feminine - Kort sagt balancen mellem yin og yang.

Vi er gået fra et 2017 med høj fart, til et år hvor tempoet sænkes drastisk, og skal lige finde vores fødder, lige som når bussen laver en hurtig opbremsning.

2018 er både under indflydelse af 1tallet, som står egenrådigt og selvstændigt, og 2tallet, som ønsker fællesskabet.

Samtidig er planeten Saturn netop er gået ind i stenbukken, hvilket betyder, at den maskuline og lidt firkantede måde at gøre tingene på, står stærkt over for den nye tids feminine energi, hvor alting er mere følelsesmæssigt, intuitivt og organisk styret.

Det giver et spændingsfelt, nu hvor de to modsatrettede energier skal til at lære at arbejde sammen og supplere hinanden, i stedet for at stå på hver deres side af den skarpt optrukne linie med korslagte arme og holde på hver deres ret.

Men de to kan ikke eksistere uden hinanden, og når de går sammen om at finde balancen, bliver det fuldendt, som yin og yang, der smelter sammet til ét.

Feng shui, der støtter op om denne energi:

Hvordan er Yin&Yang energien balanceret i dit hjem og i dine daglige aktiviteter?
Har du små mørke rum, med masser af nips, blødt lag-på-lag og en hverdag i dit eget selskab, med timelange meditationer, har du en overvægt af den feminine yin energi.
Er dit hjem derimod domineret af store lyse rum, der er minimalistisk indrettet, mange skarpe kanter og en udadvendt hverdag fyldt med mange aktiviter, er det den maskuline yin energi du har overvægt af.
Ønsker du at skabe den fuldendte balance mellem de to, kan du tage en tur rundt i din bolig og enten tilføre mere af det du har lidt af, eller fjerne noget af det du har meget af.

Læs mere om yin og yang

 

Få 5 nemme tips til god feng hui.

Vil du lære mere om feng shui? 

Læs om Feng Shui og tjek gerne mine Feng Shui Kurser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.