Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

02

feb

Alverdens selvpineri og helkrops nylonstømper
Tags: ,

Alverdens selvpineri og helkrops nylonstømper

"Hvad man dog ikke trækker sig selv igennem" tænkte jeg, mens jeg prøvede at lave min allerbedste yogavejrtrækning, for at udholde smerten fra de små nåle, der med høj hastighed, bankende penetrerede min hud, med det formål at få mig til at se yngre ud.

Jeg tænkte med stort velbehag tilbage på mine 3 børnefødsler, der på dette tidspunkt i mine minder mest af alt fremstod, som blide strøg med en fjer, i sammenligning med det her smertehelvede, som jeg helt frivilligt havde lagt mig på briksen for at gennemgå, for at få en "naturlig anti-age" dermatude behandling hos en fin hudklinik på Frederiksberg.

Og så kom jeg til at tænke på alt det tossede man/jeg/vi/du/nok mest kvinder dog gennemgår for at holde en sprød og ungdommelig facade, og hvad jeg ikke har prøvet af behandlinger i tidens løb, for at se knivskarp ud på ydersiden.

Der var fx. dengang, hvor jeg gik til noget, hvor man iførte sig en særlig dragt specielt til denne behandling, hvorefter skønhedsdamen rullede rundt uden på dragten med et sugeinstrument af en art, for at fjerne appelsinhud, tror jeg det var.

Det var i det mindste ikke lige så smertefuldt, som det var komisk, at ligge dér og ligne en idiot iført en underlig kropsstrømpe af nylon og få en tur med støvsugeren.
(Og det var ikke i nærheden af så frækt som det kunne lyde for den kinky læser).

Til gengæld kostede det spidsen af en jetjager, og damen der ejede stedet havde et stort hus med tårnværelser, så jeg tror det var en god forretning. For hende i hvert fald..

For ikke at tale om alle de slankekure jeg har været på!

Den der står klarest for mig, er nok de 12 dage på risvand (som jeg holdt jeg en halv dag).

Jeg har også, helt logisk, prøvet bare at lade være med at spise noget - Når der ikke kommer noget ind, bliver man jo tynd helt af sig selv.
Megaslankende!
Gik sulten i seng, for så at stå op midt om natten og have den vildeste fråder i mad, slik og kage...
Ikke særligt slankende...

Nå, men det gode der kom ud af helvede-på-jord behandlingen med nåle i mit ansigt var, at jeg lovede mig selv noget.

Det skal være slut med at udsætte mig selv for alverdens selvpineri for at opnå et smukt ydre (og hvad er i øvrigt kriterierne for et smukt ydre?).
Det er jeg simpelthen for gammel til.

Fra nu af skal al skønhedsopnåelse foregå uden smerte og lidelse, om så jeg ender op som en rynket (og buttet) rosin.

 

Hvad tænker du om det?

Har du et forslag til nydelsesfuld anti age behandling, en tosset historie om hvad du har prøvet af mærkværdige metoder til at blive smukkere og mere "perfekt", eller måske bare nogle tanker om emnet, som du har lyst til at dele?
Så skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Læs også Bliv klog og glad i gult

 

Er du nysgerrig på feng shui?

Læs om Feng Shui og tjek gerne mine Feng Shui Kurser

8 kommentarer til indlægget


 • Bodil Hjorths Hold masken er gymnastik for ansigtets muskler og jeg synes Bodil selv er en glimrende reklame for øvelserne, som allerhøjst er lidt sjove at lave. Ingen smerte her, men spændstig hud+ zenfølelse. Det er mit bedste bud, uden cremer og serummer involveret 🙂

 • Asea , en drik der heldbreder cellerne , kan se forskel , på mig selv ,og andre der drikker det .Vi ser yngre og bedre ud , også håret får mere glans .

 • Jeg har været på Stinemaria Mollie’s farvel til tunge øjenlåg. Hvor man bruge nogle blide tryk i ansigtet, kunne klart se en forskel, men kunne så også klart se en forskel da jeg begyndte at glemme at lave øvelserne. På trods af at det faktisk kun tager 5 min om dagen og er meget afslappende.
  Men man kan vidst også gå tip bodyblisbehandlinger så er der nogen som nusser om dig. 😊

 • Skøønt og morsomt blogindlæg fra dig kære Rebekkah! Jeg er enig. Ja tak til en nydelsesfuld, lækker og helhedsorienteret måde, at være smuk, glad, feelgood, sund og rask på! For mig er det kombiantionen af, det jeg giver mig selv hverdag og hvert nu, i mine tanker, vaner, selvkærlighed og måde at gå til verden på. Min skønhedsvaner består af, at sørge for ro, plads og tid til, at være mig, hverdag. Det vil sige en rolig morgen, med lækker morgenmad, inspiration fra audios eller bøger, mit 15 min yoga set + en meditation, med en hvedevarme pude på 15 min + morgenside skrivning.

  Derfra går jeg igang med mit arbejde ved computerne. Over middag ligger jeg mødeaftaler og fotojobs. Det er et must for mig, med pauser og ikke at over bugge mig. Jeg lever af min kreativitet og er født livssnyder. Så skal jeg stå ved den jeg virkelig er ( en anden stor ingrediens til skønhed og livsglæde) Skal jeg vælge det hele tiden i alt hvad jeg gør. Det er først på det seneste, at jeg har valgt at tillade mig, at bruge tid på, mine spa ritualer hverdag, yogaen og meditationen og sætte så meget ind, på min vælvære og high vibe konto. Før jeg gør noget andet.

  Det holder max og giver så meget på alle planer :0) Jeg føler mig meget rig og næret, veludhvilet, ser helt anderledes på min verden og tingene omkring mig, end hvis jeg ikke gjorde. Kreativiteten flyder og jeg får jobs og nye kontakter osv. Det kommer jeg til, at undervis i meget snart. Ninkas detox forløb med super god og holdbare kostændringer, har også givet mig rigtig meget skønhed, smuk hud og vælvære. :0)

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.