Få besked når der er nye indlæg og andet der kan inspirere dig i din personlige og spirituelle udvikling ♡

11

nov

Ærer du smerten i din transformation?
Tags:

Ærer du smerten i din transformation?

Vi forherliger ofte transformation, som kan være både fantastisk og nødvendig, men glemmer lige så tit, at ære den smerte, der ligger både i selve transformationsperioden, og tiden efter.

Ære at stå i et tomrum, hvor vi skal gøre os umage for ikke bare at proppe noget nyt ind, der kan dulme den larmende stilhed og sorgen over det der ikke er der mere, selvom det er godt at det er væk.

Ære måden at være i livet på, som nu er ny og anderledes.
Pludselig er alt hvad man kendte udvisket, man føler man sig fremmed i ellers nære relationer og aktiviteter der før gav mening, giver ingen mening længere.

Transformation er ikke for tøsedrenge og tøsepiger.
Det kræver kærlighed, mod og nærvær at sige farvel til det velkendte og trygge på en god måde.

På en eller anden måde er det som om at transformationsenergien har bygget sig op til sommeren og august måned hvor alt er kulmineret, i hvertfald inden i mig.

2017 har for mig været et år med store omvæltninger og voldsomme oplevelser.
Jeg har skåret en masse fra i mit liv, og der er stadigvæk ting der slippes og heales.

Min oplevelse er, at jo bedre vi er til at stå og mærke den tomhed, smerte og sorg der uundgåeligt følger med stor transformation, des renere og mere klar er vi til at heale sårene og hilse det nye velkommen med et åbent hjerte.

Lige nu lader jeg mig være skrøbelig som en nyfødt, og bruger det meste af min energi på at nære mig selv og finde mine fødder i det der mest af alt føles som en genfødsel.

Går i naturen, svømmer i havet, læser bøger, kigger ud i luften, skriver, sover, trækker vejret, dyrker yoga, får massage og er med de mennesker der betyder allermest for mig.

Jeg får dagligt kæmpe aha-oplevelser, fordi jeg bliver stående, lader lagene skrælle sig af (og ok indrømmet, jeg har også haft pauser hvor jeg har dulmet med fest, slik og sociale medier…), mens jeg stille og roligt lærer at navigere i min nye verden.

Der er noget nyt på vej og selvom jeg har en stærk anelse om hvad det er, skal det lige have lov til at finde sin form, inden jeg deler det med verden.

 

Hvordan har du det med transformation?
Del din kommentar herunder.

Læs også 8 tegn på at du er lysarbejder

 

Er du nysgerrig på spiritualitet?

Tjek gerne mine Spirituelle Kurser til din personlige og spirituelle udvikling.

1 kommentar til indlægget


 • Super interessant det vil jeg gerne høre og lære mere om, denne transformation da jeg er midt i den og smerten er så svær at forstå. Jeg har tidl dvs for ca 1 år siden benyttet mig af dit program til at finde kærlighed med FS dit hjem. Jeg var sygemeldt pga stress og gik til psykolog samtaler, faktisk på en dag/en uge løftede din FS og øvelser mig op. Så psykologen troede jeg var blevet forelsket, jo ja i mig selv og universets energi. Jeg bliver ved med at få meget store udfordringer i mit liv og ved det er fordi jeg har svært ved finde min vej, holde mig på den og tro på det.
  Dit program var fuldstændig unikt, jeg lavede alle rum om med simpel FS og brugte lang tid på at finde ud fx hvordan jeg vil ses i denne verden og symboler på dette, det var super sjovt og udfordrende. Det sjove var at ved gennemgang ar rummene og mit liv, var der så meget godt… så ja et kæmpe tak

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Download Ebog og audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil 

  Download Ebog og audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og skriv dig samtidig op til løbende at få fengtastiske feng shui tips og tilbud i indbakken
   
  JA TAK
  close-link