Download Ebog og Audioguide til Fantastisk Feng Shui Livsstil og lær den magiske filosofi at kende

Ja Tak!

07

jul

8 tegn på at du er lysarbejder
Tags: ,

8 tegn på at du er lysarbejder

Inden for de sidste år er det for alvor begyndt at spire frem med aktive lysarbejdere, men der er stadigvæk mange lysarbejdere der er i dvale.

Der har altid været aktive lysarbejdere, og der er også lysarbejdere i verden nu, som har været vågne og aktive hele deres liv.
Men mange lysarbejdere ved slet ikke at de er det - De kan bare mærke at der er noget i deres liv, der ikke er helt som det skal være.

Og følelsen bliver kun stærkere og stærkere i den tid der er på jorden lige nu, hvor der er mere brug for lysarbejdere end nogen sinde før.


8 tegn på at du er lysarbejder:

1)
Bare det at du læser dette, er en stærk indikation på, at du er lysarbejder.

Selvom ikke alle lysarbejdere er bevidste om at de er det, vil de altid have en spire af interesse for emner omkring lysarbejde, fordi de selv bærer lysenergien i sig.

2)
Du føler dig anderledes 

Mange lysarbejdere i dvale, føler ikke rigtig at de passer ind nogle steder, og er ofte ensomme.
De gør sig forkerte over hvem de inderst inde er, og skjuler deres sande jeg af frygt for at blive (endnu mere) udstødt af flokken.

3)
Folk bliver i godt humør af at være i nærheden af dig.

Som lysarbejder har du det bedst når andre har det godt, og sætter gerne dig selv til side for at det sker.
Dit lys virker magnetisk på folk der har behov for det, og du oplever tit efter at have været i selskab med specifikke mennesker, at du er helt drænet, fordi de har suget al energi ud af dig.

4)
Du har et stærkt sanseapperat og en veludviklet empati.

Lysarbejdere mærker, bevidst eller ubevidst, hvad der foregår i andre mennesker, og bliver derfor ofte forvirret når folk siger ét, men de selv mærker at det er noget andet der foregår.

5)
Du har haft et liv, der har givet nogle knubs.

Nogle lysarbejdere er blevet født ind i familier med fysisk/psykisk vold, misbrug eller andre former for ubalance, andre har oplevet anderledes tunge og svære ting i livet.
Dette har været med til at udvikle et bredt spektrum af lysarbejder evner, som de har brugt til at "overleve" opvæksten og livet som sådan.

6)
Du er meget omsorgsfuld.
Et helt grundlæggende tegn på om man er lysarbejder, under alle historier og hvad en lysarbejder er præget med af sin jordiske familie, har han eller hun kærlighed til alle levende væsener, uanset om de "gør sig fortjent" til det eller ej.

7)
Du har en fornemmelse af at være en del af noget større og at alt hænger sammen.

Lysarbejdere er ikke bange for at hjælpe og dele, fordi de ved, at vi er stærkere når vi løfter i samlet flok, til alles fælles bedste.

8)
Du har svært ved nyhedsudsendelser fyldt med dårligdom
Endnu et tegn på om man er lysarbejder er, at nyhedsudsendelser domineret af historier om død og vold, går lige i dit system, ligesom voldelige film og ulykkelige menneskeskæbner også gør det.
I det hele taget påvirker det dig voldsomt at overvære noget hvori der indgår lidelse af den ene eller den anden art.

 

Læs også Hvad er en lysarbejder

Vil du lære om feng shui?

Tjek gerne mine Feng Shui Kurser

9 kommentarer til indlægget


 • Kæreste Rebekka

  Sidder med tåre i øjnene… dette opslag om lysarbejdere, går lige i mit hjertet og jeg føler du har set indersiden af mig. Jeg har tdligere mødt mennesker der fortalte mig jeg er lysarbejder og jeg ved det er rigtigt. De 8 tegn du beskriver her, røre mig så meget. Jeg er i et job med traumatiserede børn. Jeg elsker at bringe nærværd, lys og glæde ind i børnenes healingsprocess. Men jeg bliver drænet, nogle gange er jeg så træt efter en arbejdesdag, at mit hoved snurre og mine øjne mister fokus. Jeg har prøvet med alle de redskaber jeg kender til at passe på min energi, men jeg er ikke stærk nok, og har en klar fornemmlse af, at jeg skal væk derfra og “tjene” et andet sted.
  Jeg meditere, udføre energiøvelser, arbejder med åndedræt, The healing code og mentale redskaber. Efter en weekend er min energi på en høj frekvens, men jeg kan ikke holde den der resten af ugen og så kan jeg starte forfra med at bygge op igen, i løbet af weekenden. Jeg har et højt ønske om at udvikle min bibeskæftigelse og forlade mit pæd. job. Kan du give mig et råd som lysarbejder og til udvikling af min bibeskæftigelse som selvstændig?
  Jeg er etableret med hjemmeside, mailchimp og blog…det ligger bare og venter. Det er lidt i ryk, jeg poster på medierne, for jeg vil have budskaberne ud med den rette energi bag og den føler jeg er der sporarisk.
  Det var en lang kommentar, tak for du læste med så langt.

  Kærligst Sanne

 • Sanne hesselberg – prøv og lån bogen “Lysarbejder i den nye tid” af Rebecca Campbell – den er rigtig god og let læselig 😊 Den kan måske hjælpe dig.

 • Hej.
  Øj for den da.
  Først vil jeg sige at jeg har haft et vildt liv med en far som ikke har været i mit liv fra jeg var ca 2 til jeg var 21 hvor jeg tog kontakt. Han forsøgte da jeg var 9 men jeg var ikke klar.
  Min mor har ikke været i stand til at give os kærlighed, købte os for at dække over sin dårlige samvittighed. Jeg var på ridelejer på Sydsjælland da jeg gik i 6 klasse, fandt selv stedet, og skæbnen ville at jeg fandt ud af at det par jeg var på ridelejer hos havde fungeret som plejefamilie i nogle år og jeg synes der var så rart at være. Da min mor hentede mig den sidste dag (vi havde mange, alt for mange konflikter fordi jeg gik imod hendes dominerende og manipulerende adfærd) kom vi ikke langt før jeg bad hende stoppe bilen, jeg steg ud og gik tilbage til gården, vidste godt jeg var det sidste feriebarn som blev hentet, at familien derefter skulle på tur et sted jeg ikke husker, men jeg gik tilbage satte mig på trappestenen og ventede på at de kom hjem. Jeg skulle BARE ikke være med min mor mere, så måtte vi se hvad der så skulle ske og jeg havde tillid til at de nok skulle tage sig af mig.
  De havde besluttet at de havde haft det sidste plejebarn og nu skulle koncentrere sig om sin egen familie. Men sådan skulle det så alligevel ikke være, de forbarmede sig over mig og det blev sådan at jeg i første omgang skulle blive der et år, men da der blev evalueret på det var første gang, siden den dag jeg sad på trappestenen og familien kom hjem, at jeg følte mig set og hørt.
  Jeg bad om at få lov til at blive indtil jeg var færdig med folkeskolen, da jeg synes jeg har været flyttet med nok og var træt af at flytte skole.
  Nåh men altså til trods for at jeg jo var en ret stærk teenager og jo da ret bevidst om hvad der ikke var godt for mig levede jeg både min barndom, mine teenageår og egentlig hele mit liv indtil for lidt over et år siden hvor min selvudvikling startede for alvor med at jeg flyttede på krisecenter med mine børn, med det værdste mindreværd man kan tænke sig, selvudslettelse, følelsen af ikke at høre til i denne verden, og de her 8 er da mig wauuu tænk for en opvågning jeg får lige nu.
  Jeg er for nogle måneder siden startet på Akasha healer udd og i den forb var jeg jo nød til at finde ud af hvad det der løsarbejde handlede om… og her sidder jeg så med den vildeste følelse af at være kommet endnu mere hjem end nogensinde. Tak🙏.
  Men nu har jeg jo så nok brug for gode råd til hvad og hvordan jeg kan arbejde med det?
  Er ikke sikker på hvad jeg vil med det her men havde brug for at komme ud med det måske i håb om et guid i en eller anden retning.
  Det blev langt😬
  Kh Heidi

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.