Få besked når der er nyt fra Rebekkah du ikke vil gå glip af Ingen spam - Kun kærlighed ♡

Udtalelser om Intuitiv Feng Shui Uddannelsen 

 

 

Jeg har fået så mange uventede gaver under Intuitiv feng shui uddannelsen.
Jeg forestillede mig ikke, at feng shui ville række så vidt og bredt, som det gør. Nu ser jeg feng shui, elementer, yin yang osv over det hele.

Undervejs har jeg fået så god kontakt til min intuition, og så meget opbakning, at jeg nu føler mig klar til at træde ud i verden og dele ud af mine gaver.
Jeg er blevet holdt i hånden, skubbet til, løftet og holdt af hele vejen, ikke mindst af Rebekkah, der om nogen, kan sætte gang i mine systemer på sin helt egen måde.

Alle på holdet mødte op med hver vores styrker, evner og gaver, og er man villig og åben, så er der så meget at lære ud over det faglige. Rebekkah har været en stor inspiration.
Særligt er jeg blevet inspireret til at være mig selv og stå stærkt i det.

Jeg kommer til at savne gruppen, Rebekkah og det kærlige rum vi fik skabt sammen.
Jeg kan absolut anbefale uddannelsen, som har givet mig så meget andet end viden om feng shui.

Rikke Kristine Nørregaard, rikkekristine.dk

 

Det var en pludselig indskydelse, der fik mig til at melde mig til uddannelsen, og den indskydelse viste sig at være en endnu større gave, end jeg havde turde håbe på.

Udover at have lært en masse om feng shui, er jeg kommet i langt bedre kontakt med min intuition og min egen spiritualitet, og har derudover mødt nogle meget dejlige medkursister, der alle har været med til at give nyt perspektiv på mig selv og mit liv.
Det har i langt højere grad været en udviklingsrejse frem for blot en uddannelse.

Rebekkah har en skøn personlighed med masser af humor, spontanitet og nuancer, og er en meget inspirerende og levende underviser, og det fungerer virkelig godt med den intuitive tilgang til stoffet.

Og så har det været lidt som at komme hjem, endeligt at finde et trygt og åbent fællesskab omkring spiritualitet, feng shui, englekort, astrologi, krystaller m.v., hvor der ikke er noget, der er for mærkeligt at sige.

Jeg har glædet mig til vores kursusdage hver gang og er vemodig over, at uddannelsen er slut lige om lidt.
Samtidig er jeg uendelig taknemlig for forløbet, der har rustet mig på en ny måde til at træde ud i verden, som den jeg er, og med de gaver jeg har. TAK!

Pernille Ørskov, Astroswan

 

Det uddannelsen har givet mig, er et helt unikt forum, hvor der har været plads til at være lige præcis den, jeg er.
Et kærligt og omfavnende sted, hvor vi alle har haft plads til at vokse, og hvor jeg kunne vise den spirituelle del af mig, uden filter.
Det der for mange i verden, er skørt eller små tosset, har vi kunnet nørde og lære mere om fra Rebekkah, men i lige så høj grad, også fra hinanden – Jeg vokset utrolig meget indeni under uddennalsen.
Rebekkah har en lethed og glæde over sig, som jeg ikke mødes hos mange og det har været en ren fornøjelse at være i hendes selskab.
Hendes latter er totalt smittende og fyldt med indre livsglæde, hun spreder så meget godt i verden.
Jeg kan kun anbefale Intuitiv Feng Shui Uddannelsen.
Rose Sofia Hollenbo, Balipura.dk

 

Jeg har følt det har været en dejlig rejse og jeg har følt mig tryg og glædet mig til, at skulle af sted.
Der har fra start, været en åben og interesseret stemning / tone, som har gjort, at der også har været plads til, det vi ikke forstår og det der er svært.
Bare det at få lov til at sige det højt, har været en uendelig stor hjælp.

Rebekkah Leve har en dejlig rund personlighed.
Der er ingen skarpe kanter og hun inddrager de muligheder, hun ser på sin vej i sit liv, hvis de passer ind.
Det gør at Rebekkah er en varm underviser, med tilgang og åbenhed for livets goder, uanset udformning.

Det været en mega stor oplevelse for mig, at lære om “døde” tings energier og hvordan de påvirker mig.

Hanne Løvgreen, Det Holistiske Hus

 

Da jeg startede på uddannelsen, var det fordi jeg ville lære om Feng shui og spaceclearing. Det kom jeg også til, men fik også meget mere med. Rebekkah inddrog så mange andre elementer i undervisningen fx engelkort, astrologi, krystaller, chakrasystemet og meget mere. Noget kendte jeg til, og andre ting var en helt ny verden for mig.
 
Og Rebekkah var fantastisk til at kæde det hele sammen. Hun er en fantastisk person, som havde overblikket og er både støttede, men også udfordrede os. Og hun gør det på en dejlig behagelig og kærlig måde, så man føler sig tryg hele vejen.
 
Jeg mødte også nogle helt fantastisk kvinder som havde samme interesse som mig. Vores baggrund var meget forskellig, samt vores fremtidsplaner. Men alligevel blev uddannelse sammen med dem en fantastisk rejse. Alle bidrog med det de kunne hver især og vi alle voksede både personligt, men også i fællesskab.
 
Jeg har udviklet mig meget under hele forløbet. Og en af de bedste ting var nok, at jeg lærte at stå i mit eget lys, og det er jeg meget taknemlig for.
 
Jeg kan kun anbefale uddannelse, det er simpelthen den bedste gave, man kan give sig selv.
 
Himalaya Lotus Wilson