Få besked når der er nyt fra Rebekkah du ikke vil gå glip af Ingen spam - Kun kærlighed ♡

08

aug

Sådan får du mere jordforbindelse
Tags: , , , ,

Sådan får du mere jordforbindelse

For at booste jordforbindelsen yderligere, kan du styrke dit rodchakra med den røde farve i fx. røde trusser og strømper.
Smykker lavet af jaspis og rubin, giver også næring til dette chakra.

I din bolig vil jeg anbefale at du får styr på dit centerområde (det område der ligger i midten, når du lægger baguakortet over din bolig), og styrker jordelementet her især, men også i resten af dit hjem.

Igen gælder det gule og brune nuancer, firkantede former og vandrette linier.
Også potteplanter, kunst der forestiller landskaber med jord, ting lavet af mursten, keramik, fliser og fajance, støtter jordelementet.

Når du gerne vil mere ned og have kontakt med kroppen, vil det være smart i både styling og indretning, at holde igen med hvide og pastelnuancer, samt alt inden for cirkler og runde former, da dette styrker metalelement, som repræsenterer det der foregår i hovedet, nemlig fornuft og tankevirksomhed.

 

Hvis du gerne vil endnu dybere i hvordan du kan arbejde bevidst med dine omgivelser, for at styrke sider i dig selv, er der guld at hente i den gratis ebog og audio guide til fantastisk feng shui livsstil, som du får når du signer op til nyhedsbrevet.

Ellers tjek Feng Shui Dit Liv onlinekurset hvor vi kommer hele vejen rundt i det bevidste energiarbejde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.