Få besked når der er nyt fra Rebekkah du ikke vil gå glip af Ingen spam - Kun kærlighed ♡

Referencer

 

 

For filan hvor er jeg dybt taknemmelig for det du har lært mig om feng shui – Jeg vil bruge dig i alle mine hjem hele livet!

Sofi Novalee Orkideea Müller, shinelikeastar.dk

 

 

Mange kg lettere og GLAD – Med make up for første gang i 3 år.
Tusinde tak til Rebekkah og Feng Shui for at starte denne totale forvandling, både på det ydre og det indre plan.
Er så dybt taknemmelig.

Tina Schmidt, Feng Shui Dit Liv kursist

 

 

Jeg var i høj grad fucked – ingen jordforbindelse, ingen fokus og alt omkring mig var kaos og hver gang jeg rørte ved noget, skabte det bare nyt kaos.

Jeg anede ikke hvad jeg havde brug for!

En overraskende, top professionel og konstruktiv gennemgang af mit hjem og virkelig fede fif til hvordan jeg kunne ændre ting, har vendt alt på hovedet.

Der er blevet renset ud i i gammelt bagage – fysisk, såvel som mentalt og jeg har fået en helt ny energi.
Jeg elsker at komme hjem og bare være i mit og i mig.

Jeg er stadig i proces og jeg forbliver forhåbentlig i proces i lang tid endnu, for det er en fantastisk rejse og oplevelse at mærke hvad der sker med i og med en selv, når man overlader ens kaos til Rebekkahs univers.

Mia Erlund, CEO, Favola

 

 

Jeg havde fornøjelsen af at møde Rebekkah i et helt andet øjemed end hvad det viste sig at vores fine & inspirerende første møde skulle resultere i.

Kort tid efter at have mødt Rebekkah, var min første indskydelse, at Rebekkah præcis var den person som kan inspirere mig, til at sætte handling på mange af mine egne ideer, samtidig med at hun var en meget stor inspiration til at tænke ud af boksen og anskue en livsgivende og meget levende indretning.

Og selvom denne proces, for mig, har taget lidt længere end jeg havde forventet, er der ingen tvivl om at Rebekkah har haft en fantastisk indflydelse på hvordan mine klienter oplever glæde, ro, nærvær og god karma når de sidder på klinikken, Kyneb & Co.

Jeg kan på det varmeste anbefale Rebekkah, og har du brug for at tænke ud af boksen, ændre strategier overfor dine kunder eller dit personale eller dit helt private hjem, har Rebekkah en unik, kærlig og finurlig måde at lade inspiration og motivation komme i spil på.

Det er som om det hele giver en større mening på en meget forståelig og brugbar måde.

Et tilvalg af Rebekkahs kompetencer er et tilvalg til dig, netop nu. De varmeste anbefalinger.

Mikael Kyneb, Kyneb & Co.

 

 

Rebekkah er i stand til at se det hele menneske og hendes fornemmeste opgave er at skabe balance i det indre og ydre på flere forskellige niveauer.

Det var så fint og nyskabende, og jeg følte mig i den grad set, hørt og inspireret.

Jeg vil anbefale Rebekkah til alle.
Til mennesker, som tror på, at der er lidt mere mellem himmel og jord end vi kan kontrollere og som er klar til at åbne sig for netop det.

Lykke Rix, lykkerix.dk

 

 

For nogle månder siden hyrede jeg Rebekkah Leve til at gøre løberummet i Senses til et Senses løberum, det kom der bla. en fin pink væg udad.

Rebekkah udpegede også mit berømmelses område og jeg fik fine anvisninger på at jeg skulle sørge for at mit logo blev sat op i det område, så omverden kunne få øje på Senses.

Logoet blev først sat op i onsdags og VUPTI 2 omtaler i 2 medier torsdag og fredag, omtaler jeg ikke var klar over var på vej….

Så NU skal jeg i gang med at udføre resten af Rebekkahs plan!

Hvad kan det ikke blive til…..

Susan Søgaard, indehaver af Senses 

 

 

Min marketing og kommunikationsafdeling kørte på højtryk – og havde kørt i højt tempo i adskillige år.
Tiden var knap, og blev brugt til at fokusere maksimalt på opgaveløsning og eksekvering.

Pludselig en dag, kom jeg til at kigge væk fra computerskærmen og så mig omkring i lokalet.
Og jeg blev mødt af et syn ”for guderne.

Vi sad jo praktisk talt i et kontor, der på den ene side signalerede ’offentligt kontor” og på den anden side ”lageropbevaring”. Det var jo absurde omgivelser for en afdeling som havde til mål at være kreative, nytænkende og sprudlende.

Jeg tog derfor beslutningen om at kontakte Rebekkah, som jeg vidste havde succes med at vende energierne ved hjælp af indretningens kunst.

Rebekkah angreb opgaven med grundighed og stor professionalisme.

Vi gennemgik en gennemgående ”Office Styling”, dog med et krav om at de eksisterende store møbler skulle beholdes og at opgavens skulle være omkostningsminimal.
Alligevel, lykkedes det Rebekkah at skabe ”turn around” på vores kontor.

Vi endte om med et let, kreativt og varmt lokale med rum til kreativitet og udfoldelse.
Vi fik også omplaceret afdelingen på nye pladser, der klart var med til at give energi til hver enkelt medarbejder.

Feedbacken fra alle, var positiv, og vi kunne sågar mærke en direkte effekt på vores daglige arbejde og overskud.

Fantastisk flot stykke arbejde!

Mia S. Merit, Marketing & Kommunikationschef, Mannaz

 

 

Rebekkah Leve var professionel stylist for mig da jeg skulle have en artikel i Luxury Afficianados.

Efter en afklarende foranlayse omkring, hvilket tema, udtryk og signal jeg gerne skulle sende, tog vi udgangspunkt i min nuværende garderobe og drog på indkøb i Københavns butikker for at finde supplerende tøj og sko.

Jeg oplevede Rebekkah som meget iderig, konkret og klar i hvad der virker for mig og det gjorde vores tur effektiv og målrettet, så vi fik præcis det rigtige med hjem til foto shoot.

På dagen med fotograf og makeup-artist fungerede Rebekkah som ansvarlig for at jeg fik taget de rette billeder, sikrede klar stil og at mit udtryk var i overensstemmelse med det magasinet og jeg ønskede.

Fantastisk nærværende og sikker, og samtidig omsorgsfuld og støttende for mig gennem dagen.

Jeg kunne aldrig have fået det resultat med artiklen uden Rebekkahs hjælp.
Magasinet blev fantastisk!

Faktisk er artiklen den mest læste på både EuroInvestors website og Luxury Afficianados website inden for karriere kategorien, hvilket har været med til at give mig stor branding og nye kunder.

Rikke Hertz, Rikke Hertz Counseling

 

Vi havde fornøjelsen af et besøg af Rebekkah Leve, fordi vi havde brug for input til ny-indretning af vores kontorer på Holmen.

Med udgangspunkt i principperne om Feng Shui og en rigtig god sans for vores behov og muligheder kom Rebekkah med en række gode råd til indretningen.

Efter vores ønske, tog hun primært udgangspunkt i det inventar, vi allerede havde, hvilket betød, at vi kun skulle ud og investere i ganske få småmøbler og andre ting.

Ved at rykke rundt på vores møbler har Rebekkah’s ideer givet vores kontor nyt liv og vitalitet.
Med simple virkemidler, omrokering af møblerne og generel oprydning, har vi nu et lokale, hvor vi sidder langt bedre i forhold til hinanden.

Her er også langt mere indbydende for gæster og kunder, ligesom vi i dagligdagen glædes over den orden, der er kommet på kontoret.

Vi er rigtig glade for, at vi med hjælp fra Rebekkah og hendes sikre sans for stil, har fremhævet kontorets fordele i langt højere grad end før.

Lise Bartell, Bartell + co

 

 

Før Rebekkahs besøg, brugte jeg meget spildtid på at tage kontakt til medierne, for at få omtale af min forretning, men det gav ikke så meget, kan man roligt sige.

Der var altid en undskyldning for at det ikke blev til noget, og i virkeligheden følte jeg også selv, at det var en lille smule skræmmende, at stille mig frem i rampelyset.

Men så fik jeg besøg af Rebekkah.

Hun gav mig nogle nemme, meget konkrete og brugbare råd, som viste sig at være super effektive inden for meget kort tid, faktisk nærmest med det samme.

Første gang hun var her, bestod mit område for berømmelse og anerkendelse af rum der ikke var i brug.
De var fyldt op med spindelvæv, skrammel og gamle kasser, som det var meget nemmere at sætte herud, end at sortere og smide ud.

Men Rebekkah kom med nemme råd til hvordan jeg kunne løfte energien, for at komme igang med oprydningen, så jeg straks kunne gøre noget, uden at skulle bygge det halve hus om.

Selvfølgelig ville det være bedst at få rummet taget i brug, men der var masser af ting der kunne gøres indtil det blev færdigt.
Blandt andet opfordrede hun mig som noget af det første til at fjerne al spindelvævet, da det var medvirkende til, at energien stod fuldstændig stille.

Jeg fulgte dette og hendes andre råd, og kunne med det samme mærke hvordan døre åbnede sig.

Dette var starten til, at jeg ikke kunne vente med at få rummene færdige, så de kunne blive en integreret del af huset.

Da de næsten var færdige, kom Rebekkah igen, og rådgav omkring indretning og farver, og nu tog tingene for alvor fart.

Jeg er efterfølgende blevet kontaktet af både månedsmagasiner, ugeblade og tv, og for kort tid siden, blev jeg også ringet op omkring medvirken i en dokumentarfilm.

Alt sammen uden hverken at få hverken kvalme eller ondt i maven.

Der er ingen tvivl om at al den omtale jeg har fået her på det sidste, har været med til at øge tilstrømningen af kunder til min forretning.

Når jeg tænker på hvor stor indvirkning de ændringer jeg har lavet i min private bolig, har haft på min business, kan jeg slet ikke forestille mig hvor stor indflydelse det må have på forretningen, hvis man også indretter sin virksomhed med feng shui.

Mariakaisa Bruun, mariakaisa.dk

 

 

Jeg var super glad for konsultationen – Det var rart, trygt og meget inspirerende.

Rebekkah gav sig god tid til at tale om både praktiske og personlige ting, brugte humor og gav mig en oplevelse af at jeg også selv kunne bestemme mig for hvor meget jeg ville lægge af betydning i f.eks farve og materiale valg.

Altså at det ikke behøver at være rigide regler man følger, men at det kan adopteres til ens egen livsstil og måde at fungere på, og at det stadig kan hjælpe til at skabe flow og indsigt.

Jeg lærte meget om symbolik og værdien af at vide hvorfor jeg har de ting jeg har, og hvordan det påvirker mig på et bevidst og ubevidst plan. At udnytte min kreativitet mere i forhold til at indrette de forskellige “dele” af min lejlighed, og at det virkelig kan gøre en energetisk forskel at indrette sig efter den viden man får.

Det kom bag på mig at det gør en stor forskel at kælen for alle detaljerne i hjemmet virkelig kan have så stor betydning for mit velvære i hjemmet, men også for min psyke omkring andre områder i mit liv.

Jeg vil absolut anbefale andre at få en konsultation af Rebekkah.

Det er en god måde at blive inspireret på – igen både indretnings mæssigt, men også for at forstå hvorledes man kan tydeliggøre sin egne drømme og mål bevidst igennem symboler & farver.

Det hjælper til at blive klar over hvor der mangler fokus og oprydning i livet, både konkret og mentalt/emotionelt.

Kendra Lou, Sangerinde, kendralou.com

 

 

Det var både spændende og meget positivt at have Rebekkah på besøg.

Det vigtigste jeg lærte var, at det ikke bare handler om at smide alle sine ting ud og erstatte dem med universets svar på sofa og reoler.
Man kan godt lave om med de midler man allerede har – det handler meget om at føle sig helt rigtig tilpas i sit eget hjem.

Med meget klar tale, giver hun enkle virksomme råd, der ikke vender op og ned på hele hytten.

Jeg kan godt lide at det er så enkelt. Selv små forandringer giver resultat.
Det overraskede mig hvor hurtigt det virker!

Jeg placerede nogle englebilleder i området for hjælpsomme venner og kort efter (højst en time) ringede en ven og tilbød mig et job. Det er da vildt!
Flere har henvendt sig, og jeg glæder mig til at arbejde videre med at feng shuie mit hjem og se hvad det bringer.

Cathrine Condas, Animator

 

 

Det var fantastisk at diskutere noget så personligt, som sit hjem, med en der var oprigtigt interesseret og havde en masse gode kommentarer, uden på nogen måde at være dømmende eller anmasende.

Synes også det var sjovt at høre Rebekkahs kobling mellem indretningen og vores liv – hun havde nogle gode pointer.

Jeg synes Rebekkah havde mange gode forslag til det lille ekstra twist, der gjorde rummet helt rigtigt.
Kunne også godt lide hendes facon – hun har meget konduite.

Vi fik rigtig meget ud af konsultationen og synes at hun har en god føling for det hjem hun er i.
Hun giver en god hjælp til at optimere ens hjem, uden at få overskredet sine grænser.

Heidi Ravnborg, Psykoterapeut