Få besked når der er nyt fra Rebekkah du ikke vil gå glip af Ingen spam - Kun kærlighed ♡

05

maj

Kærlighed er kærlighed er kærlighed
Tags:

Kærlighed er kærlighed er kærlighed

Heller ikke selvom du, som jeg, måske gennem dit liv og din opvækst har fået den dynget til af alle mulige udtryk for frygt.

Uanset hvor meget frygt du er dynget til med, så ændrer det ikke på din essens. Den er evig. Og sagen er den, du ved det godt. For kaldet om at vende tilbage går ud til dig, altid og hele tiden. Spørgsmålet er, om du vælger at svare?

Kaldet tilbage til din essens, til kærlighed er evigt og universelt. Det ligger i dig konstant og måske oplever du indimellem fornemmelsen af, at der er noget du har “misset”, noget som du har glemt, noget som du ikke rigtig kan sætte din finger på. Det er kærlighedens kald.

Kærlighed kender ingen grænser. Kærlighed gennemtrænger og resonerer energimæssigt på de højeste planer der findes.

Kærlighed er alt der er, resten er illusion.

Alt hvad du og jeg er… I vores reneste grundessens er kærlighed. Men når vi fødes ind i “denne” Egoets verden går den viden tabt og gennem vores opvækst bliver vi langsomt pakket mere og mere til i frygt, indtil hele vores liv styres af det. Dvs. lige indtil den dag, hvor du hører kaldet om at vende tilbage, og begynder at reagere på det du mærker og fornemmer, ikke det du tænker. For oftes giver det du hører med din intuitive hørelse ingen logisk mening.

Har du overvejet hvor mange af dine beslutninger, der er baseret i frygt og ikke kærlighed?

I mit arbejde med mennesker ser jeg det nærmest dagligt, og trods det at jeg arbejder med det bevidst og aktivt, så oplever jeg det også stadig i mig selv. Nogle gange er det åbenlyst og tydeligt, andre gange så fint og subtilt, at du næsten ikke bemærker det.

Alt er energi. ALT

Inklusiv dig selv, hvilket er grunden til at du nogen gange, selvom du ikke kan forklare det, fornemmer at noget ikke helt er som det skal være.

Energi er vibration, så på samme måde som at alt er energi, så har alt også en bestemt vibration, en frekvens.

528Hz på Solfeggio skalen er transformationens og miraklernes frekvens. Det er altså skiftet fra frygt til kærlighed, som helt grundlæggende er det et mirakel er.

Også på Dr. David Hawkins “Map of Consciousness” er kærlighedens vibration defineret omkring de 500.

Når du viberer af kærllighed, din inderste essens, så er det det andre mærker, føler og fornemmer. Når det er frygt, vrede og had, så er det det, de opfanger. Dit liv og forretning er et direkte resultat af hvilken energi du vælger skal være den styrende.

Vi er alle i vores sandeste essens kærlighed, men vi har en tendens til at dække det fuldstændigt til med lavere vibrerende energi, hvilket rent faktisk kræver flere kræfter af os end blot at forblive tro mod det du i virkeligheden er.

Jeg er her for at minde dig om, at uanset hvor meget snavs du har fået pakket dig selv ind i, så kan du på et splitsekund vende tilbage til din kerne. Det kræver absolut intet fra den ydre verden. Kærlighed er. Du er.

Nærdødsoplevelse og farvel Gud

For mit eget vedkommende har rejsen været snørklet og lang, fra jeg som 10/12-årig havde en nærdøds oplevelse der gjorde, at jeg indså at døden ikke er noget at frygte, til at jeg som 14-årig efter min konfirmation forkastede Gud fordi intet præsten sagde gav mening. “Hvis Gud altid tilgiver og der altid findes en ny morgen, hvordan kan der så findes et helvede, hvordan kan Gud dømme?” var det spørgsmål han ikke kunne svare.

Idag har jeg selv fundet svaret, som et kald dybt inde i mig er jeg vendt hjem til kærligheden. Gud er kærlighed og det mener jeg fuldstændigt bogstavelig talt. Gud er ikke en eller anden gammel mand, der sidder på sin trone i himlen og kommer at dømme alle levende og døde. Gud er den energi, den kærlighed vi alle består af, alle er bundet sammen af. Og mit liv og virke handler om aktivt og praktisk konstant, at vende tilbage til det, jeg er.

Hvad så med helvedet?

Helvedet får vi skabt for os selv, helt selv. Det er det personlige helvede du skaber, når du vælger frygt fremfor kærlighed.

Min mission i livet er, at guide dig til at øse kærlighed ud over alt du gør, fordi det er alt du er. Jeg arbejder på at skabe en balance mellem hjerne og hjerte, hvor du lader kærligheden og dit hjerte styre dit liv og bruger hjernens fantastiske kapacitet til at skabe det du ønsker. Til strukturen, til logikken, til planlægningen.

Vidste du at hjertet ikke alene har sit helt eget nervesystem, det sender også flere beskeder til hjernen end omvendt?

Valget mellem frygt og kærlighed er evigt og i sidste ende, ene og alene dit. Men rigtigt tit, ser vi det ikke. Der skal en eller anden form for stor “livshændelse” til førend det sker. For mig kom mit væk up kald i form af en knytnæve, fra min daværende kæreste.

Du ved det godt

Du ved godt om du er baseret i kærlighed eller ej. Du kan mærke det. Så kan det godt være at du ikke ønsker at høre, eller bliver i tvivl, men det er blot frygt der dukker op. Valget er evigt.

Kærlighed har mange navne, den universelle intelligens, universet, Gud, men i sidste ende er det helt grundlæggende den “suppedas” vi alle ikke alene består af mens også på den måde hænger sammen af. Hvad end du kalder det, har ingen betydning. Kærlighed er det, der gør at du aldrig er alene.

Vi fødes alle “særligt sensitive” hvilket er usandsynligt svært at leve med i denne frygtstyrede verden. Så vi pakker os selv ind, i lag på lag indtil den dag, hvor kaldet om at vende tilbage til kærligheden bliver for stort til at du kan blive ved med at ignorere det.

Tit sker der noget stort og livsforandrende, der får dig til at vågne op. Det sker for os alle.

Din essens kan ikke destrueres

Uanset hvor meget du så end gør eller forsøger så kan du på ingen måde ødelægge din grundessens. Du er perfekt. Det perfekte har ingen modsætninger, for ellers ville det ikke være perfekt. På samme måde som kærlighed heller ingen modsætning har. Frygt er en illusion som dit Ego luller dig ind i, i den tro at det skal styre, at det skal skabe retning, at det skal finde dit formål. Dit formål er blevet dig givet, det ligger i dig allerede, og absolut intet kan tage det væk. Universets eneste intention er din højeste udvikling. Den udvikling kommer ikke altid i smukt indbunde pakker. Nogle gange opleves den udvikling som voldsom og rå.

Hvis du ved at læse mine ord mærker en utryghed eller urolighed i kroppen uden at kunne forklare det, så er vi på rette spor. Dit Ego føler sig truet og sender beskeder til kroppen om at dette enten er kedeligt, så du hellere må hvile, eller beskeder om at uh, der var vidst også en opvask eller noget helt tredje for at få dig væk.

Mit arbejde og eneste ønske er helt grundlæggende at du først og fremmest bliver opmærksom på at DU har valget, at du ikke er offer for omstændighederne, men at du alene har nøglen til forandring. Valget mellem frygt og kærlighed ligger hos dig og jeg ønsker at give dig din kraft tilbage. Dernæst er mit ønske at du træffer dine beslutninger baseret i kærlighed, for når du gør, så sker der mirakler. Ikke bare for dig selv, men for din verden.

Kærlighed er. Den kender ingen skel mellem noget. Hverken mennesker, dyr, ting eller andet. Den kender ingen farver, racer, seksualitet, køn eller alder.

Mærk efter

Mærk efter, du kender godt svaret. Det kommer dybt fra dit indre, som en klar stille strøm, for det er kærligheden. Den stille stærke stemme som ikke har brug for at overbevise dig om noget som helst, som ikke har brug for at du gør noget som helst for at være alt, for at være hel og komplet. Det kan være utroligt svært at forlige sig med, jeg ved at det har været det for mig efter årevis med ego og frygt. Ikke at skulle gøre noget som helst for at være perfekt?! Puha!

Så hvordan ved du så om det er kærlighed eller frygt, der styrer dit liv? Se dig omkring. Har du det du ønsker? Er dit liv præget at latter og glæde? Smil og en evig intern stille glæde? Eller møder du konstant idioter, konfrontationer, frustrationer? Accept af din nuværende situation er første skridt. Uanset hvor ondt det gør. Du kan ikke ændre noget, du ikke vil acceptere.

Min invitation til dig er, at næste gang du træffer et valg, lige meget hvilket, lige meget hvor umiddelbart lille eller stort, så spørg dig selv. Er det her baseret i frygt eller kærlighed.

Kommer svaret hurtigt og nærmest automatisk er det, frygten og dit ego der taler. Kommer svaret i stedet langsommere og mere overvejet, så er kærligheden og din essens med. Hvis det er frygten, der taler, så lad fald ikke i fælden med at gøre dig selv forkert pgr. af det. Det er, at lægge frygt på frygt. Blæs den istedet væk med kærlighed, acceptér, og overvej så “hvad ville det kærlige være at gøre” i denne situation.

Alt det bedste,

Mariaestela

 

Om Mariaestela

Mariaestela forlod i 2011 en lovende karriere som Key Account Manager hos TELLER fordi hun ikke længere kunne mærke sit hjerte.
Hun har siden da arbejdet sig tilbage til det og hjælper i dag andre med at gøre det samme, i særdeleshed på forretningsområdet.
Hendes erfaring spænder bredt indenfor opstart af alt der har med virksomhed at gøre.
Hun er baseret i det metafysiske værk “Et Kursus i Mirakler” samt den fysiske forståelse af hjertets ufattelige indhold.
Hendes mission er, at hjælpe mennesker med at øse kærlighed ind i alt du gør, fordi det er alt, du er.

Du finder Mariaestela på dansk her og på engelsk her.

 

Har du downloadet din GRATIS Ebog og Audiogudie til Fantastisk Feng Shui Livsstil?

Tjek også gerne Feng Shui Dit Liv onlinekurset hvis du gerne vil lære en masse om feng shui, og hvordan du kan bruge din indretning til, at give dig god energi i livet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.