Få besked når der er nyt fra Rebekkah du ikke vil gå glip af Ingen spam - Kun kærlighed ♡

Jeg laver feng shui med min intuition

Når jeg laver feng shui, er det lige så meget med intuition og mavefornemmelse, som efter de regler der er inden for feng shui.


Jeg havde engang en partypinkfarvet væg i mit baguaområde for berømmelse og omdømme, som gav det ildelement, der booster dette baguaområde.
Men så voksede jeg fra den, og min intuition kaldte på guldfarvet.

Selvom guld ikke umiddelbart er first choice i forhold til feng shui reglerne for området for berømmelse og omdømme, malede jeg væggen guldfarvet, og det gav mig lige præcis det boost jeg stod og manglede på det tidspunkt.

Hvis feng shui reglerne siger noget, som jeg ikke har det godt med, føler jeg ikke, at det vil være god feng shui for mig, ligesom jeg heller aldrig kunne finde på, at råde andre til at lave noget specifik feng shui indretning, uden først at spørge dem hvordan det vil føles for dem.

Jeg oplever at mange har så travlt med at følge reglerne, at de glemmer at mærke efter, hvad der føles rigtigt for dem.

Hovedet kan ikke regne alting ud, og efter min mening, er det op til os selv, at mærke hvilke ting og elementer det er bedst for os at plukke fra feng shui listen med de mange regler, så får vi lige præcis det vi har behov for.

 

Har du downloadet din GRATIS Ebog og Audiogudie til Fantastisk Feng Shui Livsstil?

Tjek også gerne Feng Shui Dit Liv onlinekurset og Intuitiv Feng Shui Uddannelsen, hvis du gerne vil lære hvordan du bliver bedre til at mærke intuitivt hvad der god feng shui for dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *