Få besked når der er nyt fra Rebekkah du ikke vil gå glip af Ingen spam - Kun kærlighed ♡

Certificerede Intuitiv Feng Shui Konsulenter

 

Pernille Ørskov

Jeg er nok ikke som de fleste feng shui konsulenter, da jeg også har en baggrund som advokat og astrolog. Koblingen gør, at jeg er i stand til at bygge bro mellem 2 verdener og har fokus på skræddersyede løsninger, der er praktiske, simple og kan give størst mulig værdi og glæde, og altid med udgangspunkt i en holistisk tankegang.

Feng shui handler om god energi og at leve i harmoni med sine omgivelser, og at lade energien arbejde med dig frem for mod dig. Feng shui er derfor et fantastisk værktøj til at skabe større trivsel og forandring i ens liv, blot med andre virkemidler, end dem vi traditionelt har taget i brug. Det kan fremstå lidt for nemt og simpelt, men har en effekt der går overraskende dybt. Og da mange af os har en tendens til at gøre ting sværere end de er, er feng shui en helt oplagt metode, til at skabe positive forandringer uden det behøver at være hverken dyrt eller besværligt.

Selvom feng shui er er mere end 1000 år gammelt er der intet gammeldags eller støvet over det, tværtimod, det er i høj grad ”common sense”, ting vi godt ved, men alligevel ikke lever efter, og feng shui er derfor både for jordbundne praktikerne, og dem der mener der er lidt mere mellem himmel og jord.

Mit fokus som intuitiv feng shui konsulent er balancen i indretningen for at skabe størst mulig harmoni i dig og dine omgivelser, og udover private feng shui konsultationer, rådgiver jeg gerne om feng shui på dit kontor og i din virksomhed. Og så kan jeg vist noget særligt i forhold til at formidle feng shui til mænd.

www.astroswan.dk

pernille@astroswan.dk, telefon 28569476

 

 

Rikke Kristine Nørregaard

Jeg synes, det er spændende. Og lidt indlysende. At vi kan bruge vores hjem som medspiller. Vi opholder os i vores hjem mange timer i døgnet, så selvfølgelig bliver vi påvirket af den energi, der er der. At vi kan arbejde med den bevidst i forhold til vores udfordringer, er for mig at se, en gave. En gave som meget få gør brug af, i hvert fald her i vesten. Det er en overset mulighed, som jeg gerne vil være med til at gøre opmærksom på.

www.rikkekristine.dk

www.facebook.dk/rikkekristine