Få besked når der er nyt fra Rebekkah du ikke vil gå glip af Ingen spam - Kun kærlighed ♡

 

En lidt anderledes, personlig og uhøjtidelig feng shui bog

Snart udkommer Feng Shui Dit Liv bogen, hvor jeg, udover oversigter til hvordan man laver god feng shui hele vejen rundt i sit hjem, også fortæller om en masse af mine egne personlige erfaringer med feng shui, og hvor vildt mit liv har transformeret sig, siden jeg startede med at praktisere feng shui.

For at få den optimale effekt af dine feng shui justeringer, har jeg også implementeret øvelser til den indre feng shui i Feng Shui Dit Liv bogen, så det indre og det ydre kan følges ad.

I forbindelse med udgivelsen af Feng Shui Dit Liv bogen vil der henover foråret være flere events rundt omkring i Danmark – Følg gerne med i nyhedsbrevet for mere info.