Få besked når der er nyt fra Rebekkah du ikke vil gå glip af Ingen spam - Kun kærlighed ♡

3 slags julepynt du bør beholde året rundt

Inden du får pakket nisselandskaber, juleguirlander og glimmerstads alt for langt væk, synes jeg lige du skal læse med her.

Der er nemlig helt specifikke dele af din julepynt, som kan gavne dig og energien i dit hjem året rundt, og faktisk være med til at styrke specifikke områder af dit liv, hvis du placerer det efter feng shui filosofiens anvisninger.

 1. Engle
  De små englebasser, der har spredt himmelsk energi som julepynt i dine stuer hele december måned, kan være med til at styrke dine netværks forbindelser, og syncroniciteten i dit liv – Altså dér hvor man er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.
  Alt du skal gøre er, at placere englene i dit område for rejser og hjælpsomme venner, læne dig tilbage og se miraklerne ske.
 2. Stjerner
  Stjerner kan faktisk bruges mange steder i dit hjem, men ifølge feng shui vil det helt optimale være i dit område for berømmelse og anerkendelse, som handler om at træde frem i sit lys og ærligt vise hvem man er.
  Er du selvstændig, eller har du på anden måde gavn af, at folk får øje på at du existerer, vil en eller flere stjerner i dit område for berømmelse og omdømme virkelig sparke r**!
 3. Hjerter
  Måske har du allerede regnet ud hvor julehjerterne kan gøre gavn?
  I kærlighedsområdet selvfølgelig!
  Med et par hjerter i dit baguaområde for kærlighed og parforhold, styrker du kærlighedsenergien i dit hjem, så der strømmer (endnu mere) kærlighed ind i dit liv.


BONUSINFO:

Det kan godt betale sig, at beholde lyskæderne fremme også.
Hæng dem i de mørke og dårligt oplyste hjørner af dit hjem, eller i de livsområder hvor du ønsker at højne energien og få tingene til at ske.

Herhjemme får også mine nyerhvervede glimmerenhjørninge, som jeg fandt på Christianias Julemarked, og et par diamanter fra Rema, som du svagt kan skimte på billedet oven over, lov at få en plads i mine gemakker henover hele året, selvom det er beregnet som julepynt.

 

Læs også 5 nemme tips til god feng shui

 

Ved du ikke hvor dine områder for kærlighed, anerkendelse og rejser/hjælpsomme venner ligger?

Download GRATIS Ebog og audio guide, der blandt andre spændende ting også fortæller dig hvordan du finder alle dine baguaområder i dit hjem.

 

Vil du lære mere om feng shui?

Tjek Feng Shui Dit Liv onlinekurset eller Intuitiv Feng Shui Uddannelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *